發新話題

K Ho @( 楊怡,同我玩女上男下

K Ho @( 楊怡,同我玩女上男下

早几日系K 鴻遇到極差既骨運,今次回到Kho找舊相好,即刻有不同的待遇,所以话,只需比多ニ+大元,服務和水準立即差天共地,又何必省过少少.....
言歸正傳,今天中文一早就冲了上Kho,而且預早打电話做定call钟,一上房,囡囡就抱到我實實,话掛住我,真系好識罧客 :_n9: :_n9: :_n9:
刚才可能太赶搞到自己身水身汗,囡囡立即为我除下衣服又帮我擦汗,的確诋讚:good2: :good2: :good2:
都费事搞甘多野,先互相互動一番,囡囡又主動又熱情,Body 又 sharp,有1.62m高,样吾使讲有名你叫老翻楊怡,你估流ka,好有玩明星feel,当时好好feel,便主动想咀佢,但佢有D避,吾通我吾夠人靓仔
算数,囡囡此时忽然騎上黎,系甘摇,虽然隔住老底,但都feel 到佢下面濕濕地,真系好想就地正法
玩完一輪先去罗架生,所有工夫做齊無偷懶,抵讚:good2: ,到轉身了,落油起机,因为刚才太好feel,都未来得切玩下下路就被擊敗,而且射得好猛,佢当时正为我亲LinLin,系毫無预算情況下,佢面和頭髮都中正我D子孫, 我即刻連声sorry,但難得佢又冇嬲,
心態 very good!必定翻卓之選!!!!!:thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif: :thumbs_up.gif:

附上囡囡玉照
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-6-19 01:28 發表

有d人有
我估007要親自試下

我都有性趣
我搵左三次都冇, ,可能要劉華或吳X祖上身才行:_n5:

引用:
原帖由 eycli 於 2011-7-3 19:27 發表
多謝指點, 小弟早幾天有幸試了楊怡.

相頭: 9 / 10
身材: 7 / 10
態度: 8.5 / 10
Part 1: 7 / 10 (按得很好尤其是落油推背, 由於皮膚滑所以波推感覺非常正)
Part 2: 9 / 10 (第一次嘗試到用指甲輕輕刮小弟弟, ...
Ching 如你所说那样,但我觉得她只系想保護自己,始终给陌生人搞佢小妹妹又吾知你手指乾吾乾淨,至於亲咀就真系可遇不可求,大部份囡最多也只能有碰碰车,始终我地呢班雞蟲吾系佢系仔,吾比车也情有可原,每个囡囡也有她的底線,我認为佢可以比到滿分服務我,所以我也会再搵佢

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-7-3 20:04 發表

都唔算你缺點啦
好多女女都唔得
Ching說得对

引用:
原帖由 發仔 於 2011-6-26 10:49 發表

搵咗佢3次都叫熟客啦,咁都無!?
或者要学人不夠一星期找人3次才有運行

引用:
原帖由 mancity 於 2011-7-6 16:37 發表
thanks c hing share report
Ching 衰左啦,你同我以前回复一样又系咁比人-分

引用:
原帖由 呀航 於 2011-7-12 18:38 發表
師兄就正啦
正咪试下搵人罗!

引用:
原帖由 木頭 於 2011-7-4 21:50 發表
上次又無播,仲了到出晒水+動聽叫聲
下次我又试下先

發新話題