發新話題

HFD試新野…………^(

HFD試新野…………^(

幸記相熟女女嘅都走哂,係時侯搵下有無好野

搭地鐵上見到有好野,咸兄話齋趙張先

之前其實睇過報告有目標,不過做左無耐走左 ,今次番左嚟就一於試試先

上路前問定師兄攞電話 ,响度講聲唔該先
女女霖把^(,一米六左右,B波走肥得嚟唔會骨杉杉:thumbs_up.gif: ,加上幾靚女一名

一睇已經覺得不枉此行
女女識白話,溝通無難度.

先嚟Part 1
一路傾一路按,傾就幾好傾,不過手骨一般 ,無所謂,唔係重點,咁就算數直去Part 2

Part 2 女女就飛Bra先嚟個隔衫波推,始終呢味野真係無乜Feel
之後就咀仔漫遊,走足全身無偷懶:good2: :good2: :good2: (當然細佬無份 )

上半身就車Lin,下半身就有招呼旦旦 .

玩得陣就正式起機,瞓落嚟可以摸下波仔,姿勢方面就完全唔方便咀咀同食奶
我玩慣斯文當然唔會免強 ,下路都無試,得唔得唔好問我.
起機手勢一般,結果搞左好耐,最後完成任務

總結:外貌我就Very Like:good2: :good2: :good2: :good2: :good2: ,呢D各花入各眼可能有師兄唔認同
不過我同女女都話真人靚過AD相:victory:" />" /> ,一般靚女玩斯文我接受.有招呼旦旦叫加番多少分
自己主動D認該可以增加服務指數 ,我留番下次先…

AD相真係唔得

借大師兄靚相一用 (呢張似真人多好多:thumbs_up.gif: ).

後記:新年張將至,唔少女女都會回鄉 ,之前好多目標都未試已經無上班 .希望都仲有D好野繼續為業界出力 .

另外响前台見到**.樣都唔錯 ,不過唔知點解NMCOT .影得唔清,不過都比大家Look Look.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2011-12-8 02:42 發表
正wor
你覺得邊件先

引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-12-8 04:34 發表

梗係啦.成40蚊,食到餐飯嫁啦.

引用:
原帖由 scottietsang 於 2011-12-8 08:18 發表
就睇一眼既話**既背影同正面果張相都同@^有八成似 有d想問c兄有冇post錯相
無POST錯係**,@^走左影唔到佢相囉

引用:
原帖由 desert_cat 於 2011-12-8 10:17 發表
^(好似幾得,**上面嘅想我覺得好過AD想,兩件都想試!
兩件個樣都幾得,不過個人中意^(多D

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-12-8 10:29 發表
好爽咁
OK 啦,服務唔係非常好,不過靚女就係咁上緊

引用:
原帖由 曉士 於 2011-12-8 11:08 發表

咀咀唔講啦....

如果無得食奶...感覺差一截
食奶又唔係個個好(我好嫁 ),不過主動D有得食都唔奇

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-12-8 11:40 發表
呢個in my list...之前走左,而家反黎,無奶食我都得!!!正!!:heart:
知你唔好呢味 ,相頭好,後生女我諗啱你玩

發新話題