發新話題

再上幸記------@@^

再上幸記------@@^

呢排去玩輪牌多,都係時候去跟吓師兄們搵食:cool: ,pm左幾位師兄攞電話(特此鳴謝 ),目標KF^)或幸記@@^,見近排KF^)咁多報告就遲D先試  ,今次試幸記@@^先.
上幸記有兩樣野一定要做,
1.印定Q旁,平成50蚊真係唔野少
2.調整心態,唔好同D玩得放嘅場嚟比較

萬事俱備約女女 ,唔記得問師兄女女識唔識白話,都係發訊息穩陣,費事自己D普通過唔普通嘅普通話溝通唔嚟.
同女女講明有師兄介紹嚟,唔知服務會唔會好D ,約佢一點半鐘,佢話OK,即刻出發,點知突然問可唔可以早D ,OK啦早半粒鐘,不過真係好鬼趕 .
上到去9秒9沖涼,刷牙,剃鬚.(我自己嘅指定動作,幾趕都要做 ) 大堂都無坐就上房,結果都遲左幾分鐘.
女女入嚟,長直髮,一米五幾啦,唔高走肥 ,A+波咁上緊,樣都唔錯,唔算超正,起碼順眼.傾左幾句,女女原來識白話,溝通都無問題 .咁開始囉.

Part 1: OK啦,自己知自己事:smile1: ,去正骨都唔係個個”按得動”,呢度我都唔會多要求,有認真按吓都叫OK啦.
Part 2: 坐上嚟un下先,一路傾吓偈,都幾女友feel
傾得陣女女見我未有反應就開始立體聲廣播,明知係假,不過都幾好聽 .

咀吓你上半身 ,車吓lin,玩下細佬即刻有反應 ,什麼波推RPP完全無,之後向下進攻,都玩左細佬幾耐

自己解甲,落油起機,全程攬得幾實,自己無主動車女女:smile1: ,齌玩中路已經被KO .完事後女女仲主動咀番你添.
老實講,自己條女會唔會同你玩波推,RPP,至小我無囉 ,不過唔等於唔好玩 ,女女照顧細佬嘅手法真係唔錯:good2: :good2: :good2: ,佢亦花左唔少時間係呢度,我覺得相當滿意:thumbs_up.gif:

知佢之後有call鐘 ,比佢早十分鐘走人 ,女女好開心咁話真嘅?我當然無問題啦,要鋪好番食之路麻.  

總結: 第一次去感覺麻麻 ,女女質素OK,不過無乜Feel又玩得唔放(所以咁耐先再次嚟呢度 ),今次比第一次好好多:victory:" /> ,不過流程同上一次唔多相同,雖然女女唔係話好放,不過照顧小弟弟真係相當細心:_n9:  ,如果呢度D女女個個有咁嘅服務我一定成日嚟.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-18 00:22 發表
玩feel既場如果相頭好當女友咁可以接受架
佢又唔係好索,不過好鍾意佢照顧小弟弟嘅手法.
你知啦,就算玩得放嘅場,好多女女下半身玩果涷都係用手.
佢對小弟弟完全唔抗拒,仲玩得好細心:good2:

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-18 00:55 發表

唔通細佬有野飲
佢肯我唔區

引用:
原帖由 llaammbb 於 2011-5-18 08:43 發表

見你咁乖, 要完電話又出報告, 幫你加相啦.....
唔該師兄

引用:
原帖由 llaammbb 於 2011-5-18 11:06 發表
"如果呢度D女女個個有咁嘅服務我一定成日嚟"

我試果D又OK WO....
我50/50.:victory:

引用:
原帖由 llaammbb 於 2011-5-21 09:28 發表

即係一次好, 一次唔好? haha.....
無錯,第一次去試埸,覺得一般,今次做定功課去就真係唔錯:good2:

發新話題