發新話題

論壇新手報告...(有少量圖片)^^

論壇新手報告...(有少量圖片)^^

做左忍者好耐...加入咁耐都無咩頁獻,既然有時間就分享下啦...

1/10連放幾日大假... 就call朋友上去玩下,咁就去最近人氣下滑的港豪啦,我試了13號(網站無佢張相),無波,短髮,服務普普通通啦...年紀應該27以上...(可以一試),屬於吹水搞笑型!!! 佢長期返早既,我有佢電話...有興趣既師兄可SMS我^^

朋友試了19號,亦係長期返早...經理話係以前皇牌,有波有羅...有興趣既師兄可以去會一會佢,網站有佢張相!!!

另外第一次去附近的夏威夷水療,屬中型正骨場,裝修唔錯,消費如下:

198雙鐘香薰推油,加鐘90/45MIN小費最低60起=288+90(加鐘過夜)+60小費+30(大堂項目)=378落樓!

正骨場其實無咩特別,不過我覺得佢地推油手法都OK,都幾深入...(肯定有鬼殊機):cool::cool::cool:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

THX^^有兩張按腳技師照...等陣放埋出來先^^
引用:
原帖由 門小姐 於 2011-10-2 21:51 發表
支技新手報告

引用:
原帖由 blackjackal 於 2011-10-2 23:39 發表
非常支持新手報告,不過其實唔一定要正骨場過夜吖? /場都有架
呵呵... 其實我係1號晚去按正骨,跟住過夜,第二日下午先去KH ^^

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-10-3 00:41 發表
支持新手報告,以後出多d喇
THX! /場報告...真係賴得去打...

下次出番過...東莞POST先 呵呵...

一試無訪...但不要過於期望,睇你有無女運...
引用:
原帖由 Tonyja 於 2011-10-3 02:21 發表
支持新人報告,問多句KHO!(服務如可,之前有D興趣

19我FD話OK既...佢好似唔會用油幫你出...係慢慢來既,下次有機會我都會試下!
引用:
原帖由 666222000 於 2011-10-3 18:47 發表
19好似好正, 未有機會試tim

我反而覺得...有時候乾打都OK...因為用油好鬼快 = ="
引用:
原帖由 夜鬼 於 2011-10-4 04:19 發表
唔係出唔晒係痛死

發新話題