發新話題

足圓黑店!

好多師兄弟講竹記好多年啦。有關資料咁多兄弟成日都响處俾晒料。有d 重話成三舊水咁貴。只係你平時唔勤力溫習功課啫。呢d 真係要靠自己架。

引用:
原帖由 cliffccw 於 2009-8-11 03:37 發表

師兄你所謂的原因是指顏色呀!
1 路遠路近是自己選擇,這個不能話人家店鋪,人家開在那裡做客無得話人。想去試某技師或者想試新野幾遠都會去啦!這個不能成為話人黑店的理由。
2 房間光線你可以要求人開光D的。 ...
1. Agree. 如果覺得遠, 可以唔去。你可以希望佢開係火車站,不過只係你個人主觀願望。
2. 如你覺得房間光線太黑可開晒大燈或唔用窗簾。
3. 真係無乜兄弟話竹記濫收唔老實。
咁多主場街坊撐竹記足可証明唔係黑店啦!似乎果位大哥講極都唔接受, 真係頂佢唔順

引用:
原帖由 lonely 於 2009-8-12 20:20 發表
主任叫阿偉,收銀好像叫嶶嶶,不知現在還在嗎?
你可能講緊小廖, 不過走咗咯

引用:
原帖由 joe98 於 2009-8-13 13:11 發表
who is 小廖?
廋廋地身材, 舊時係更衣室做。後來亞胡經理, 穆經理走咗咪俾個機會佢升職。依家黃主任都係响更衣室員工升上黎架。

引用:
原帖由 Airport 於 2009-8-14 05:13 發表

mongping兄,連竹記的人事變動都瞭如指掌,真欽敬。
唔好咁大聲講呀, 呢處重有好多大哥架, 閒閒地都幫親咗呢間黑店十年八年啦。

引用:
原帖由 Airport 於 2009-8-28 18:43 發表

係港幣$298,人仔$273,前天也再到這'黑店'光顧,找了舊相好鉔氻@番,滿意離場。
哈哈哈....:biggrin: 你班友仔, 人地死都話呢間係'黑店':_n11:,  一個二個都唔肯聼人講嘅 。係都要中埋去!!!!uch:

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2009-9-6 23:56 發表

國內唔少場係咁不思進取睇到化
好似no@唔同晒樣髮色又唔同
何止佢一人? 大部份都唔同晒樣啦。D 相好似舊年影掛。

發新話題