發新話題

銀河報告

引用:
原帖由 神州行 於 2009-6-9 21:44 發表
agree,總之不自在啦
第日叫捉完提供口罩同調校門口燈光至得

引用:
原帖由 bandmelon 於 2009-6-12 11:16 發表

都好耐無去啦 , 比較近期玩過, !^ , *^ ,  #* , 我最後印象中舊鹿鹿系中短髮,
講廣東話,個樣有幾分似陳煒,我地系咪講緊同一人 ~~~:big_smile:
中間果有 d 寸(純粹個人感受)

引用:
原帖由 Airport 於 2009-6-12 18:02 發表
有沒有ching 知道no !%是否離職了,嫁人還是回老家。
係嫁咗香港人, 有無返老家就

引用:
原帖由 joe98 於 2009-6-13 12:20 發表
兩三年前, 有個!!又長腿又大波, 重有女人味...
現在的竹仔像少了這類BG
Yes, she is very nice. I still missed her alot. She is married 2 yrs ago and a mother now.

引用:
原帖由 bigbigballball 於 2009-6-13 13:20 發表

十五確實唔錯, any good no.can share
:good2:
Left already. Also (.

引用:
原帖由 骨總 於 2009-6-14 01:57 發表

i felt she just part 1 is good (thats my feeling)
she used to be the teacher before #^

引用:
原帖由 joe98 於 2009-6-15 12:01 發表
好似以前有個大波**也很掂
最近真的來少了
一來冇乜心水
二來其他場比較方便
吓, 估唔到呢度咁多舊客仔, 咁長情。 ** 係鎮店寶咁滯。每次搵佢真係做到足, 交足貨。佢走咗, 老板都無隨便俾呢個靚冧吧俾新女, 可知佢响老板心目中幾重要

引用:
原帖由 joe98 於 2009-6-16 12:31 發表
c hing 最近有什麼心水嗎? pls pm me...
小弟繼繼續續都幫襯了十年八年
大哥咪玩啦! 多朝元老, 祟高地位。

發新話題