9 12
發新話題

快閃『骨場黑星老祖』延續篇 - 簡報講會 #*

快閃『骨場黑星老祖』延續篇 - 簡報講會 #*

早幾日想 book ** 同 # 仔, ** 上緊要等一粒鐘, # 仔返夜, 算 唔等就輪牌睇相先, 見 #* 相頭幾靚喎 , OK, 入房。

囡囡入黎, 果然眼前一亮 , 走肥修長門兄至寶心頭好。不過應該冇乜波路。 開工。

通常我都唔會手多多嘅, 咁傾吓計先, 原來係 KF 叛將!

Part one : 慢條斯理 dup 兼冇乜力水 , 我亦唔偽要求咁高啦。20 分鐘過後話出去攞架生, 7 分鐘後返黎。佢背住我攞野時我竟是見到裙內有單車衭一條 , 咁知道呢舖實賴野, 黑氣延續
Part two : 先用先用口含果凍掃背, 來回兩次去到股”嗱”就回頭, 跟住用手代口掃 pat pat. 5 分鐘後落油同我推背, 响處打麻雀咁手又冇乜力水,梗係冇料到啦。其間好斯文地掃吓袋袋, 我少爺仔訓著咗唔肯起身

咁唔係辦法, 我話趴得耐想轉身, 好啦咁我返轉, 嘩, 乜套校服咁整齊嘅:thumbs_up.gif: 。跟住佢用手按我心口同胸, 咁我伸手還拖, 佢竟然好似唔多願咁 , 我打個”特”, 咁佢話我冇波架! 咁點算呢 , 卒之佢都有拿抵件工衣, 又唔係完全冇波嘅, A+卦 。做人要公道, 波型幾靚架, 細”的” tim:thumbs_up.gif: . 跟住佢响我身上周圍掃, 我亦只係燙波仔。咁落去咪好似”猜程沉”到夠鐘 ! 我叫訓抵等我做主角啦, 上路唔洗諗, 我都唔係喉擒一族, 已經慢慢黎同溫柔D, 咀吓佢耳仔同頸 好似我想咬佢咁。伸手入衭中衭難度甚高 , 最多摸到 pat pat, 想從後兜就轉姿勢 , 等我無得前行。後來問准只係輕摸幾條毛 (約15秒啦),跟住又叫我訓低幫我落油, 我都唔勉強, 橫掂係得咁多野玩。打機手法亦唔見高明, 慢慢 chok, 唉等我自已做時速快快收工啦。

大家認為我係咪黑仔呢? 佢著單車衭入房都唔會係我嘅問題或我操守令人反感, 大佬你試過問囡摸唔摸得呢度果度呢 ? 可能之前師兄有唔同遭遇, 骨運向有不同, 我黑啫。

引用:
原帖由 人面狗 於 2011-9-16 00:13 發表
唔緊要,正所謂守得雲開見月明.....一有月亮就光到7彩
晚晚都有月亮喎

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-9-16 00:49 發表
lee 個出名保守
KFU 66 時已經試過
長腳妹喎, 連你都攪唔掂

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-16 03:55 發表
對於你既體驗,深表同情
多謝關懷, 請賜紅顏

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-17 01:20 發表

試下其他場LOR
去埋 KF, 爛頭落樓:_n5:

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-9-21 00:26 發表

咁黑
講你唔信, 連最好玩場都去埋結果一樣 , 事後見到廖仔佢都檸檸頭  .

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-21 00:33 發表

咩老冧?
*@

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-9-22 23:28 發表

我都等緊黑星老祖出野
野出咗啦

9 12
發新話題