10 12
發新話題

足完 (( 可以試少個

引用:
原帖由 lowie516 於 2010-7-14 15:39 發表
試過方知不番尋味
真人冇乜唔妥只係 d
dup la冇乜心機算~
jock上jock落公式化帶d痛既感覺:icon9.gif: :icon9.gif: :icon9.gif:
內心已覺冇癮又唔好意思開聲
見咁耐打唔出才自動拉低工衣:icon9.gif:
面部 ...
點解連你都唔做定功課至去呢 。我未見過有師兄話過佢好喎 (除波靚外)

引用:
原帖由 天下 於 2010-7-16 00:23 發表

我也沒有說誰罵人,只不過有時論壇呢家嘢都係比大家吹吓水,交流吓大家在大陸鬼混的喜怒哀樂!無必需要開罵戰,其實我在這論壇也註冊很久了但還是這麼低級,就因為有過這樣的經驗,所以無上泥 ...
言語上的小誤會, 大家無需咁認真。上黎吹水, 交流經驗啫, 無事無事。莫再提, ok?

引用:
原帖由 joe98 於 2010-7-15 14:56 發表

我衰左, 吾好玩嗰D不講only....
報喜不報憂也...
唔得, 喜憂都要報, 如實召來。

引用:
原帖由 joe98 於 2010-7-15 14:55 發表

技C也是人, 也有脾氣,心情好壞, 所以吾係次次招呼週到...
要以平常心面對, 始終兩個人係一房個多小時係互動相向的...
知你呵護備至, 驅寒問暖, 斟茶遞水, 互助互勉啦, 黑麻麻都有猛太陽

引用:
原帖由 joe98 於 2010-7-16 11:21 發表

學D囡囡講,我只係佢生活裡的風景畫...
風景畫...你 up 咋, 佢地响休息室話d客係生活裡的森林裹的動物 (斯文名稱)

引用:
原帖由 joe98 於 2010-7-15 15:00 發表

中女也....做了幾年, 吾太癲, 玩身型...
ask other c hings b4 you try, not sure is your type...

好似上次mongping哥吾多啱口味就吾好啦...
喂, 我冇 complaint 你喎, 深明各人際遇不同, 我係匯報你聽咋。

引用:
原帖由 lowie516 於 2010-7-16 20:07 發表

但係亦未見有c兄開post話佢差尼
唔想試來試去都係果幾個
而且本人幾抗拒假波:icon9.gif:
尤其! 同(^後者更假更黑:icon9.gif:
可能唔一定要飲水服務所以咪輪牌冇所謂lor
只不過估唔到((服務保守+死力jock咁 ...
暫時搵到呢個報告, 再搵過
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=76864&extra=page%3D19&page=1

引用:
原帖由 夜鬼 於 2010-7-17 05:05 發表
舊年lu
記得早幾個月有講過竹記邊幾個係吞 pop 王, @* 同 (( 都有份, 依家搵唔到 tim

10 12
發新話題