11 12
發新話題

港濠幾個極端引以為鑑 (試過佢地既師亨不妨討論)

咁多場可選擇, 點解重向 "苦山" 行

俾咗錢, 得唔到應有或基本服務 , 重要谷狗氣 苦過 dee dee la

引用:
原帖由 骨總 於 2010-5-16 16:26 發表

或者咁啦 , 你咁老手不如介紹間次次去次次滿意 , 個個去個個滿意既靚場俾我 , 最多我請埋你又點話 一次都唔可以一個都唔可以有唔好既表現喎 , 如果唔係既話一個骨女我會blacklist間場架
千萬唔好咁講, 老手排到好望角都未輪到我 , 只係 KH 呢排負面新聞多, 亦即係代表唔開心指數高 D 。十隻手指有長短, 冇一間場可以做到 0 投訴 ,即等於有d 係高危場 , 咁大家咪去少 d 咯。有冇邊間場百份百安全呀?梗係冇啦 。大哥無須介懷咯

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-16 18:23 發表

佢最多咪介紹你去竹記
唔一定嘅。每個人對每個場唔同 feel 嘅。雖然 KH 咁多人投訴, 佢仍然好生意, 吹咩

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2010-5-20 16:52 發表
小弟試左!*^,係近期比較好既囡囡!:good2:
樣一般,可以接受,年齡24-26左右,好笑容,服務周全!怕你凍,怕你痛,怕你食飯吾夾餸! 最重要係佢好識撚雀,攪到我好爽!
上下綠燈 ,但深入失敗 ,絕對 ...
師兄返來咯

引用:
原帖由 zoomam 於 2010-5-27 02:28 發表

街街威力又幾犀利wor
你真係覺得街街可呼風換雨、操縱生死咩

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-27 19:28 發表

已經去左深濠做
號碼係 ! 號
而家返夜班
咦, 乜你咁清楚嘅 ? 係咪經已私有化咗呀 ? 定係比沙魚食咗呢 ?

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-5-27 19:42 發表

我尋晚係深濠大廳見到佢行過
個部長仲問我試唔試 lee 個新女
我就問個部長 lee 個新女之前係咪係 KHO 做
個部長話係
咁索性叫埋佢起雙飛嗎

11 12
發新話題