發新話題

捉完易實發

比著我一定收埋食 ............

回復 14# 的帖子

每個人都好係你咁就好囉

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-21 23:16 發表

大部份場骨女出第二次俾多100唔好話爆吹都未必 , 如果係捉鼠想吹一下諗都唔駛諗(何況係環保模式).

曾經見過一個實例 , 有一個客mark某個骨女 , 原本因為係朋友介紹所以骨女以心為心想話送鴨仔飲水服 ...
呢個人客應該病發身亡啦 .......... 咁鍾意搵人吹 !!

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-22 00:00 發表

一樣米養百樣人 , 骨女好多時成為報告人為求自保既受害者 , 當然樹大有枯枝骨女亦有少數害群之馬啦
冇計, 一 d 囡囡想搵多 d $$$ 又唔想做咁多, 但係一 d 人客就想比最少既 $$$ 而得到最高既享受, 當兩種人走埋一齊咪火星撞地球囉 !!

引用:
原帖由 coiechan 於 2009-4-22 00:16 發表

經濟唔好尼類人仲更+多
我夠成日比囡囡搵笨啦, 又唔見我怨天尤人, 做人要正面 d , 你認為佢搵你笨七咪唔好幫親佢囉, 就係咁簡單 !!

引用:
原帖由 杏仁糊 於 2009-4-22 14:57 發表
post既囡囡有排爭崩頭
我就唔覺得旺鐘既囡囡會一定好服務, 做得太多, 水準未必可以維持到 !!

引用:
原帖由 秋田禾夫 於 2009-4-23 01:14 發表

pantsu兄意思物極必反?
好多囡囡做旺左鐘後, 就會好似唔憂做 (佢自己以為係 ), 一 d 好細緻既野佢未必可以照顧得到, 佢地心態一定係搵得幾多就幾多, 唔識得諗佢自己趕走晒 d 客, 例子 : 紅牌阿姐入黎都唔夠十五分鐘, 就會好快開始挑起你條根, 幫你搞掂後, 幫你按多一陣就話你都應該休息搵藉口落鐘, 其實又係趕下個客, 佢入黎到出去分分鐘唔夠一粒鐘 !! 所以我從來唔搵紅牌就係咁 !! :smile1: :smile1:

引用:
原帖由 黑客 於 2009-5-5 15:43 發表

好多年前去過一個場,囡囡好紅吓(多得我介紹),又同我相熟,我call佢鐘,到時入閘,點知囡囡仲做緊其他客!結果情況就係安排:
先由其他技師按身,到出火時囡囡至出現,我瞓在床上,好有死豬上檯 ...
比著係我, 一定借 d 意少七 d 經理同部長, 等佢地罰條囡囡錢都好, 因為呢 d 囡囡唔教訓係唔得既 !!

發新話題