13 12
發新話題

兩日一夜 一正一邪 超滿足

兩日一夜 一正一邪 超滿足

兩日一夜  一正一邪 超滿足

上星期二約左朋友深圳睇波,晚飯去左間潮州菜館食完飯都未夠9點,之後去左 look ling,玩到1點走人.深圳的朋友就各自回家,剩下香港代表三人,其中一個去左佢既主場old place,我同另一位就去左黃金海岸.因為是晚主要係睇波,上次去old place又係諗住睇波,點知係大廳既電視接收好差,而且等女等左差唔多成個鐘,所以都冇心情出上次個report:icon9.gif:

講返呢個行程,沖好涼到大廳,選好房同技c,慢慢睇完波才上鐘~因為係正骨,所以過程冇咩特別,做左一個泰式,按得一般喇~埋單258(小費80,好似比多左少少 )

第二日訓醒去左傍邊既茶餐廳食完野,跟住去左箏崗買玩具,行到四點幾返羅湖,心思思就去左華庭 因為未去過,心情有點緊張又興奮:_n8: 原來附近咁q旺,好多野食:thumbs_up.gif: 上到樓,環境同想像的差很遠:thumbs_down.gif: 沖涼地方好殘舊,佢比我條毛巾仲係濕既,仲問我點解唔用 入到大廳,都ok,算大,冇咩客,有個美容妹走黎話有大堂項目送,就做左個採耳,小費20,又話下次試下做個唔知咩咁,係佢地做,正規來的~我唯有答佢下次囉

入正題了,部長安排入房,問有冇相熟的,我話冇,問佢有冇電腦選技師,佢話電腦的唔update,咁是旦喇,入房途中見到一個金毛長髮的,細細粒都唔錯,就叫部長搵佢喇,點知入黎的係另一個,見到都唔差,面尖尖,腳長長,雖唔算美女又無咩波,但一d都唔討厭,見到我仲好好笑,事後問返佢點解,佢話以為我係外國人

關門後,先做正面,佢已經開始手多多,期間又好正經咁同你按,而且按得好好添,原來佢之前係黃金海岸做的,怪不得喇,又話果度如果同技c熟左可以玩鬼鼠添啵 一路按一路傾,原來佢係女球迷黎,仲係利記fans,而且仲好熟利記既球員,雖然不段傾計,但佢都好識做,到緊張關頭就會收聲,等我慢慢享受,抵讚:thumbs_up.gif: 做後面之前,出左去拿了工具入來,有兩隻鷄旦,先前都唔知玩咩,後來玩落又幾特別,而且佢rpp的手法好'正',好耐未試過:_n9: 到差唔多黎果陣,我就向佢下邊埋首,冇咩反抗,就咁就比佢攪掂左了

洗完手返黎又幫我按按手按按腳,好認真,中途又大家互攪,玩到興奮之餘仲撞到隔離牆,攪到隔離既朋友拍牆,示意我地細聲d 有d唔好意思

臨走前,抄牌動作當然唔少得,不過下次又想試下其他的,男人就是這樣的:smile1: 無巧不成話,兩次既技師都係同一number的~埋單188+20-20coupon=188
臨走係樓下整左個我的至愛布拉腸至返香港

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-4-2 17:16 發表
正wor c兄
ching你d報告正過我既好多

引用:
原帖由 ricky168b 於 2010-4-2 17:28 發表
美容妹樣子ok嗎?
一般般,比較矮細

叫@)^喔:victory: :victory:

引用:
原帖由 包.脹 於 2010-4-2 23:24 發表
ching 呢兩日都使左唔少錢喎??
look ling駛左差唔多兩舊,買波又輸左.....

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-4-3 00:28 發表
CHING真識享受,一正一邪,不過我話最好就先邪後正.
本來第二日諗住買完玩具就走架喇,點知............

引用:
原帖由 leofong 於 2010-4-3 02:26 發表

c兄邊間blowling抵?
我地去開新洲果間,正確位置就唔知囉,因為都係朋友帶去的

引用:
原帖由 chili 於 2010-4-3 12:40 發表
最緊要到緊張關頭收聲,
可以集中精神享受.
我都覺得呢樣最緊要:victory:

13 12
發新話題