發新話題

我的第五次分享 : 凱悅@** ( 感謝好淫兄與門兄相助 )

我的第五次分享 : 凱悅@** ( 感謝好淫兄與門兄相助 )

唔講廢話先多謝好淫兄與門兄幫忙,多謝距地好鬼有耐性向木頭過料!
講番上星期五晚,木頭帶左老死上凱悅見識下,先係新凱利咬個飯同打比@#*,@** 做call 鐘,@#*把聲好好聽又好q淫.咬完飯散步過去幫助消化.沖完涼出大廳老死個@#*仲未返,係梳化坐左陣就見到門兄經常講果件金毛@!^行過,真係想飛左@**個call鐘點距.唔知幾時西裝女部長閃出杜比環迴立體聲左右狂sale睬耳練腳做"非so",話左唔做死纏爛打局入房,等左陣@**出現,先睇相頭真人同電腦相一個樣,身高有163起碼,至索係對白滑既長腿,無肥肉無肌肉,又直又有線條,個屎忽又圓又結實,著住對高跟涼鞋靚到爆!  講多無謂上床黎個"愛的抱抱"先! 距識講白話溝通無難度大家有講又有笑! 木頭先試距下按背功夫,認真力水夠無偷懶,十零分鐘夠晒皮反肚玩調情抽水,點知比距十指緊扣壓鬼住,強吻完條頸又啜奶咀,木頭合埋雙眼冷震幾下手腳無力反抗無聲出! 肉隨針板上比距污辱可以點? 距老強夠皮去拎架生,返黎落粉BM掃背,感覺一般無特別,跟住反肚搓下奶,原來係少女波唔怪得,試探下路又十指緊扣玩老強,輕車幾下反客為主禁落床,木頭報仇狂啜距雙奶,可惜下路一句到尾嚴禁騷擾! 結尾比距浪高屎忽雙奶夾到出爽鬼晒.
親距去沖涼木頭諗住去對面房穩老死吹水,禁岩見到斜對面房金毛@!^同個四眼哥行出黎,唔知個晚點左距既係咪你呢,轉頭見距自已走番黎入技師房,乘機問距拎電話林巴,唔知距炸傻定扮曚閃左去! 不過近睇幾分似傳穎,相頭好似好狂野好玩得,下次木頭實要穩距 !
臨走問老死件@#*爽唔爽,老死話距玩食腸餐,野野都殊殊聲,玩埋二指加騰鷹! 墊床毛巾濕鬼埋,距話呢次飽晒無帶錯路窩.
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 machineguns 於 2010-4-20 01:31 發表
海記係咪全部囡囡都會做食腸餐?
唔係..木頭所知@#*係會
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-20 01:36 發表
都話首推 @#* 一定掂 :good2:
做咩唔自己食呀
不過你老死可以玩到墊床毛巾濕鬼埋都算好野 :thumbs_up.gif:
木頭一向義氣行先既......距話@#*下面窄,二指插入加騰鷹出晒水
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 c_edmond 於 2010-4-20 01:41 發表
食腸餐乜野價位呀?
人仔288 港銀對86
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-4-20 23:23 發表

都幾好
不過下路格格地手
都係 @#* 正 D
應該可以火 暴
不喜勿回,不喜勿小

引用:
原帖由 wi28 於 2010-4-20 23:30 發表