發新話題

九龍灣試後感

九龍灣試後感

同fd去試硬件唔錯, 部長同locker仔服務ok:good2:  坐大廳見唔少囡囡出出入入, 唔知係咪交接時間, 冇按爪求其等安排, 囡囡88唔高走肥小波, 素顏睇落似30頭, 按摩有用心唯力不足, 冇所謂邪場志不在此無傷大雅, 嘗試車閃再試say no 解釋話從來唔習慣同客車  渣波完全冇問題可惜冇乜  波推落力認真唔急亦冇馬虎:good2: 下路夾腳只可以經過門口順便敲下門, 咁敲法敲到天光未敲到出汁, 想深入探討彈手阻隔, 事後手指尿味頗重 最終放手苛背住我起機, +埋自己幻想力可以出到 88起機手勢係佢可取之處 :good2: 整體尼講冇乜可能會番食, 埋單238落樓

我骨運差d冇wor

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-3-21 18:36 發表
已無做兩星期了!
可能我試果個係鬼la

引用:
原帖由 HDD35 於 2011-3-21 21:32 發表

Marked her on Mar 13. :victory:
有冇三寶?
引用:
已無做兩星期了!

引用:
原帖由 一隻白白豬 於 2011-3-21 21:37 發表

師兄、下次去要做定功課先丫
只係咁岩經過咪上去試lor, 如果做定功課咪盞希望越大失望越大, 你估咁易三寶咩, 對我尼講兩寶已經唔錯la, 咁大個人好多野自己明咪算lor, 一個唔掂唔=其他囡囡唔掂, 唔會因為咁blacklist個場既

引用:
原帖由 京港高鐵 於 2011-3-22 09:52 發表
對!佢剛轉早班就無做!
引用:
已無做兩星期了!

引用:
原帖由 邪王 於 2011-3-22 10:10 發表

係嫁,有時唔可以話有乜保證,好似我星期六咁,我夠成日搵38,咪一樣比佢放飛機。朋友話19中三寶,坐定粒六啦,點知服務麻麻。
版主你算好人, 果位c兄到尼一刻仲未敢正面回應我

發新話題