發新話題

老人家雜錦咸甜報告分享(第二輯)

引用:
原帖由 didit 於 2009-10-15 09:03 發表

骨總兄, 可唔可以PM肥淫婦個電話號碼比我呀?
甚少同骨通電冇問佢攞sorry , 唯一有既只係講豪32喎

引用:
原帖由 bigbigdog 於 2009-10-15 11:28 發表
骨總老人家的報告最有睇頭,成各路C Hing參考指引,當然包括小弟,多謝!希望本版更多C Hing出多此類報告,不要老是同一兩間,服務好壞無所為,讓有意回國消費的C Hing們更多選擇和參考,去多D新場冒險更有睇頭,小弟 ...
師亨過獎

引用:
原帖由 joe98 於 2009-10-15 12:03 發表

如果吾坐大廳按腳, 直上房間, 可以避過D C9.....
所以我冇鍊腳

引用:
原帖由 joe98 於 2009-10-15 12:04 發表
骨總, 今次冇提 足仔, 心淡了嗎??
冇心淡 只係轉下冇去死一間姐

引用:
原帖由 badboy1 於 2009-10-15 12:19 發表
where is 金梅花? 90 degree or 45 degree?
I want to try it.
向西食雞煲o個條街 , 正邪相容

引用:
原帖由 ilovesz 於 2009-10-15 20:05 發表

點解今次report冇竹記既?
口爆王雖然服務好 , 但係服務好還服務好食得多會滯 可能去第度未必有咁既服務 , 但係總算有新鮮感 , 對手唔同玩法有別 , 魚翅食太多食下粉絲幾好架

引用:
原帖由 airho1117 於 2009-10-16 02:09 發表
深HO 38號第一次見面問我要100小費.....................但真係爹聲爹氣..
引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-10-16 08:43 發表
飛機場餐價係咁多收咁多, 囡囡問lor小費機會少之又少, 尼次係第一次聽, c兄咁大仇口呀
引用:
原帖由 ckkoo 於 2009-10-16 08:53 發表
要100小費?有冇病?師兄有冇投訴佢?
引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-10-16 09:16 發表
唔相信冇乜可能
晌深圳玩機場超過十年未試過有骨女要求額外小費 正場則屢試不少有此情況 , 今次亦係第一次聽 , 如屬實我比師亨幸運不少囉 照理如果骨女慣常如此 , 問得師亨亦會向其他客人索問 , 日復一日唔多唔少會走漏風聲傳到公司晨早被炒

引用:
原帖由 oldcat 於 2009-10-16 12:00 發表

咁多c9, 係唔係個塲有鴨鴨服務呀?
莫非有C9到既地方例必會有鴨仔服務

發新話題