發新話題

竹完大話經理(黑暗+失望) 近幾次的不幸不吐不快(全文完)

引用:
原帖由 Lawrence_Ding 於 2010-5-23 17:46 發表
出尼個報告可能會波ban post
但係內心氣忿難平
之前幾次出post只以為偶遇
直至最近一次.........................................
點講自己算係熟客
間中會帶埋同事柴嘩嘩貢上去
冇特定相好
...
就我個人而言絕對唔會ban post 師亨導出真實情況理解到當其時感受 晌我既角度相反仲會加分 , 此舉唔係鼓吹投訴即獲加分 , 只要係事實而咁有heart既報告 , 彈或讚亦應予一D鼓勵 報喜不報憂唔係街街兄弟想要既野 , 當然人人食到好野出讚賞報告永冇投訴梗係好啦 , 亦時刻希望有此一日 衰既避開晒好既一齊食晒

引用:
原帖由 mch17 於 2010-5-24 15:03 發表
唉!只可以講句,天下烏鴉一樣黑
agree只係黑既程度去到幾多 , 依樓主所言與同事被幾次老點硬食扒難怪氣忿 , 管理層行徑亦確惹人疑慮 我亦大概估到報告內提及邊兩三個經理 , 如果大家冇善忘可能記得我早排曾經賴野試左個米芝蓮車呔王 亦係類似經理所言而累事 , 事源係知道心中想試既骨女正在上緊鐘 , 問過經理話岩岩入房冇幾耐要等最少一個鐘以上 , 等唔到咁耐唔想每次玩死一個諗住隨意點指兵兵 , 但係經理拍晒心口推介話掂 , 事後知道中招經理變為驚而不理

點解會話有類似樓主相同經歷呢 , 睇番樓上個"經理話我想試既骨女岩岩入房要等最少一個鐘以上" 但係服務員帶房o個時撞到正我想試o個個骨女岩岩落鐘送客出休息室 問問大家知唔知發生咩事定係我當時谷精上腦眼花呢

引用:
原帖由 pk人王 於 2010-5-24 17:39 發表

個經理好大問題, 如果唔係唔會咁做
唔少兄弟知道心照不宣 , 上次跣左劑車呔王之後冇去一排 , 暫時轉左去其他場 , 其實車呔王唔岩心水係另一回事 , 最多下次唔揾佢姐 , 最大問題係某經理唔想我試心頭好 , 為左關照車呔王竟然老作話要等成粒鐘 , 仲要衰到俾我撞到正心頭好岩岩落鐘

引用:
原帖由 kris29 於 2010-5-28 19:20 發表
無要求飲水,呢樣唔係老奉,但係出耐少少就發老皮,又經常早走就唔係路。話時話,66走咗去邊呢
夜鬼兄好似係回應af1high兄喎 點解師亨咁似代答既

引用:
原帖由 joe98 於 2010-5-29 10:51 發表

可能佢也曾經身受其害尼...
係喎

引用:
原帖由 mongping 於 2010-5-31 13:53 發表
我唔知呢件@仔服務如何, 都係睇各師兄評語, 全部係負面:thumbs_down.gif: 。個樣唔掂 、年紀又大 、如果連服務都唔搭夠h:" /> ,靠關係保得一個月都補唔到第二個月啦。冇客番兜, 死得
No.2暫時應該係全場最老 , 唔知收左經未

發新話題