9 12
發新話題

"講" 字派綜合報告

"講" 字派綜合報告

很久沒出報告, 懶得逐個寫就來個綜合報告, 都是近期試過的, 請各位ching 多多指教.

講完 !#*
囡囡真人細細粒, 小肥, 同相算幾似, Part 1算唔錯, 尤其按腳幾舒服, Part 2 RPP 值得一讚, 係近期所見最好的 (唔知點解最近好多囡囡都skip咗呢part) 至於波波都算夠大, 手感唔錯, 不過只可用手不可用口, 下路亦只可隔褲摸, 但總體算不錯.

講豪 #^
真人不肥不瘦, 樣子唔錯, 第一次見面一入來就來個抱抱, 好熱情, 其後都有不時互相抱抱, 好有女友feel, 囡囡波波不算大, 但好有手感, 好勉強之下才可輕車上路, 下路又係只可在外探, 按的手法不記得了, 明顯的sell女友feel型.

講豪 *)
小妹妹型, 細細粒, 小肥, 好白淨, 聲音嬌嗲, 按得幾有心機, 波亦算大, 上路只可用手, 下路可勉強輕探, 個人覺得整體同講完 !#* 是同類型.

講逃 @^
原來係很久前講豪 *(, 真人同相好唔同, 但絕對屬靚女型, 身型細粒但勝在均勻,整體服務可以, 聲線嬌柔, 都有點女友feel, 不過感覺好錫身, 上路又係只可用手, 下路只可在外摸, 食樣的囡囡我諗都係咁樣, 無辦法.

講圖 (^
呢個係無咩選擇下聽經理推介的, 囡囡真人都算高, 有健康膚色, 身材可以, 服務不過不失, 無咩驚喜, 上路只可用手, 最印象深刻係條貼身單車褲, 見到都無嘢想講啦….總括來講唔可以怪囡囡, 只係佢唔係我杯茶.

回復 4# 的帖子

ching 講得好, 我都唔知點解, 不過無所謂, 至在試下唔同style 唧, 唔啱咪下次搵第二個lor...

引用:
原帖由 babycry1 於 4/10/2010 12:10 PM 發表
個個人要求唔同
任何手作場冇話明包細妹綠燈+打井遮
同意ching 所講, 所以小弟從不勉強他人, 只係在此跟一眾ching 分享一下咁唧...

引用:
原帖由 oil 於 4/10/2010 04:31 PM 發表
而家係咪仲未可以走bra
仲未可以...:thumbs_down.gif:

引用:
原帖由 marlboro11 於 4/10/2010 08:24 PM 發表
樓主好鐘意食奶奶?
一日比咁多個ching個細路掂, 我就唔用口拉
個人喜好不想在此分享啦, 最主要想跟大家報告一下所見所聞唧, 請ching 見諒...

引用:
原帖由 tony1984 於 5/10/2010 12:01 AM 發表
想問講完!#* 有無夾腸仔同埋射波波?
咁又無喎, 唔知佢對其他ching有無呢?

引用:
原帖由 福山雅治 於 10/10/2010 02:26 PM 發表

正所謂禍從口入, 用手摸完還可以洗手:good2:
但用口錫Lin甚至瀨撻真係高風險玩法, 始終囡囡唔會一落鐘就洗奶:nuke:
我見證過o的朋友o係骨場感染手足口病, 以後玩打機最多用手, 唔敢以口犯險:_n12:
引用:
ching又言之有理喎, 我以後啜波之前都要諗諗先
KHO *) 話佢去洗手時會洗埋波波, 咁可能呢個會乾淨啲, ching 們可以考慮一下呢個...:biggrin:

引用:
原帖由 好淫一個 於 12/10/2010 11:00 PM 發表

我係KTO都親眼見過兩個女女一齊洗
我都好似睇過呢個post, 唔通就係版主你寫嘅?? 真係難得一見嘅奇景喎 :good2:

9 12
發新話題