發新話題

第一次包膠

引用:
原帖由 a_qi 於 2010-2-24 04:32 發表

街街曾經出過, 佢自己request唔出
我仲有張, 不過唔識貼
睇吓圖明唔明
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 a_qi 於 2010-2-24 12:49 發表

原來可以直接post, 哈哈

不過原來張相, 係佢之前晌羅x酒店時影既 (果時都係82號)
所以有隔離台水印 (如有問題請delete)
但係我肯定街街都出過, 唔係我都唔會知佢過左港元

睇落幾cool, 實情佢好開朗好好傾 ...
幾靚女wo
不過睇落都應該係細細粒果隻

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 a_qi 於 2010-2-24 13:42 發表
一定唔係大波啦, B cup左右
不過真人都係幾靚
缺點係下面唔搞得
咁好多技C都係下面唔搞得既

引用:
原帖由 mongping 於 2010-2-24 23:52 發表

你估佢地好似我地咩? 唔攪下面唔得架, 重要俾錢揾人攪潻 , 真係抵死
咁 D 技C咪好開心,收錢比人攪 

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 2010-2-25 17:07 發表
c hing 我以為一定要俾小費, 原來唔俾都得嘅, 我上親乜濠乜源例牌mm50, 大堂10 一個鐘,locker 仔就10蚊。因為我三數個月才去一次, 所以唔明解規矩。請賜教俾小費的規矩免得我做壞規矩。machinegun 俾locker ...
技C RMB198 全包
大堂好似 15 果wo
locker 我就比開 10蚊

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 2010-2-25 20:22 發表
多謝賜教!以前無知一次俾多50,有次重笨七,俾佢嗲多幾句就80,想想下,俾左嘅都夠過江了。大堂小費要15蚊?做腳二個鐘咪要30人仔!
不過慳番D俾女嘅小費都除笨有精。Thank you so much!!
你帶銀包入去架?

引用:
原帖由 machineguns 於 2010-2-25 22:29 發表

服務如何?有冇小小報告?

人地話

下次親自去驗下先

係下次先驗wo

引用:
原帖由 Ahmondchai 於 2010-2-25 23:05 發表
以前的c hing 教落把幾張10蚊紙放在電話袋內作不時之需,以前是放在煙盒內的,不過而家戒咗煙啦。乜唔係當住技c面俾佢嘅咩 。亦曾試過在正骨場條女話公司規矩做孖鐘小費唔可以簽多過$50,所以冇得 ...
飛支場一向都唔須要比小費
不過開心比小小都無所謂既
其實好咪下次做個 call 鐘都幫到手架

發新話題