24 123
發新話題

好耐無試過玩三日兩夜

好耐無試過玩三日兩夜

星期六晚收工同朋友去沙灣飲酒,星期六沙灣真係無乜女,因為客太多,不過勝在平,
是但 mark 個飲吓酒,飲完朋友要揾間邪骨訓,所以去左 FHO,鍾意佢房多容易有房訓,
輪牌要左個 no.%%,醉醉地只係記得女女好瘦,無咩波,唔會矮,同 R 茘支超正,
訓左都比佢 R 返醒[係我訓左,而我細佬比佢 R 返醒],女女服務應該都唔錯,
幫我打左好耐都無放棄,返而我叫佢停,因為好鬼眼訓,加上第二日又約左第二位朋友上樟仔,
最後未出就叫落鐘去三樓訓覺,第二日訓醒走時係大堂見到個女女,幾高加大波,
即 mark 低號碼備用。

今次樟仔去左恆美,第一次去感覺裝修舊左 D,仲要得七條女選擇,好彩都有個岩心水,
要左個六百既 no.^^(,樣子甜美,身型平均,全走肥無肚腩 cup 手波,不過身高最多得米六,
服務東莞就好少唔得既,玩完返落深圳食飯,再同朋友去金色陽光正骨過夜,
lee 間場舊就真係舊 D,不過就鍾意 D 呀姐夠力,比佢地揼完真係鬆返晒,
第二朝訓醒同朋友食完野,心思思諗起 FHO 件高妹,所以又走返轉 FHO 先回港。
FHO no.(),身高有米六五左右,波波一手就揸唔晒,不過手感唔係好好,年紀睇得出唔係0靚妹,
樣我覺得有 D 似之前個 no.!@(,服務 OK,波波任食,下路有親戚到試唔到,打機手勢幾温柔。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2012-3-6 00:13 發表
去沙灣,不如去長安:_n8:
方便 + 平
飲吓酒都 OK
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 mamape 於 2012-3-6 00:23 發表

呢期我d同事都係過沙灣玩,佢地就去雷射,門兄又去開邊間呢?
桂花
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 曉士 於 2012-3-6 00:19 發表
門兄玩足 2 日 2 夜......爽晒....
個銀包瘦晒
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 c_edmond 於 2012-3-6 00:57 發表

OK喎, 夠平, 不過房比較舊, 同埋D女女質素好參差
全個沙灣都係咁
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 769394_China 於 2012-3-6 01:45 發表
Thx。。。。你真好人。。唔洗jc打。。哈
驚打得太耐細佬會腫
第二日去唔到東莞玩
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 木頭 於 2012-3-6 15:29 發表
行美吊左幾多q
1.5
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 dicktse113 於 2012-3-6 16:28 發表
門兄!請問咁樣三日二夜,要洗幾多錢先?
二千人仔左右
希望大家都食到好野

24 123
發新話題