9 12
發新話題

講副 no.!**

講副 no.!**

最近睇左咁多講副報告,見咁多好野,今日上去前都無打電話留女,點知六點半上到去,
竟然得三個技 C 未上鐘 ,一個已試過,其餘兩個無興趣,真係估唔到而家旺到咁
唯有冲完涼再算,出到大廳睇吓相,發現有 D 女女換左新相,D 相真係完全認唔到
睇黎睇相都係多 Q 餘,問經理 no.!** 要等幾耐,話半個鐘 OK,咁就食個面等等啦,
女女真人同相八折到啦,靚妹仔算 OK,全走肥 A 波仔,身高都有米六四、五,
腳型算幾靚 ,Part 1 出奇地好 :good2:,仲按到我條腰好梗,出行力幫我按,仲好鬼到位
按到我差 D 訓著左,Park 2 走奶波推,須然波細但係好有心機,之後就用條脷服務我背,
感覺到佢條脷好得 ,轉身就用果凍招夫我細佬,睇黎我無其他 C 兄咁好彩,不過都有 666
上路可輕車,中路可手可口,下路岩岩入到手指頭就爆左,不過完全感覺唔到佢有反抗,
洗完手返黎我話條頸好梗,叫佢幫我按吓,佢又好有心機咁出行力按
今次須然無其他 C 兄咁好彩有增值 :smile1:,不過咁既服務,返食條件夠有餘啦。:good2: :thumbs_up.gif: :good2:

希望大家都食到好野

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-7-17 23:58 發表
我上次覺得有AD95%.
唔通今次冇化妝?
真係無化妝
眼肚都幾黑
個鼻最唔似 AD 相
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-7-18 00:03 發表

我上次去佢有化妝,所以我話有95%相似度
無所謂
相頭都 OK
後生女有咁既服務
仲想點
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 吊極都唔化 於 2011-7-18 00:09 發表
佢呢期番早班  探佢唔到    懷念
好彩同返早
唔係好多人試唔到
希望下次搵佢有增值啦
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 吊極都唔化 於 2011-7-18 00:20 發表

佢呢個月都番早,,,,,,,, 好掛住佢條俐同埋隻牙
佢話返夜好辛苦
要返吓早休息吓
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 Mars 於 2011-7-18 01:27 發表
係咪玩野,我去邊你跟去邊
今次見你唔到 wo
試左咩快D出返個報告
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 flychan 於 2011-7-18 05:35 發表

她刚刚病好了
已经休息了多天
咁咪同佢好有緣
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 mozartk333 於 2011-7-19 23:46 發表
師兄,請問講富系邊度呀:good2: :_n9:
店鋪名稱:港富休閒會所
所在地區:深圳市
營業時間:24小時
查詢電話:0755-82323553
店舖地址:深圳市羅湖區春風路3009號鴻豐大酒店四樓(即金碧酒店對面/盧山酒店隔離)
交通位置:公司設有專車接送服務
希望大家都食到好野

9 12
發新話題