26 1234
發新話題

講副 no.*#

講副 no.*#

女女真人同相差唔遠[見有幾個技 C 換左新相,真係認唔到],係皮膚黑少少
手手腳腳好多汗毛,高妹應該有 166cm:_n9:,好瘦 A 波仔,Part 1 無揼過全程熱身,
嘻嘻哈哈輕車吓,摸吓揸吓傾吓,期間仲講到網上有無人寫佢,我話無呀,
不如我寫吓囉,即刻比佢話殺左我:_n12:[所以各 C 兄唔好同佢講有人寫佢呀],
之後佢去攞油時,我叫佢唔駛攞牛奶果凍,佢即刻比過手指公我:good2:,
真係唔知話唔話你懶好呀,Part 2 先用指甲掃吓背同茘支,力道又用得幾正 wo,
可惜時間短左 D,跟住用對 A 波干推,有心機推都無 feel,返而用條脷掃吓背幾鬼正
好彩叫佢唔好攞果凍姐,唔係用果凍做就無咁正啦,之後落油打機就自動訓係旁邊喂奶:thumbs_up.gif:,
咁我梗係一邊飲奶,一邊捽碟啦,不過就無試深入[因為我 feel 到應該唔得],
話時話我都去過 lee 道好幾次,試過好幾個女女,都係得一個無得捽碟,
但又未試過有一個打到井,今次 lee 個0靚妹仔都幾好玩,
不過鍾意玩波既 C 兄真係可以試少個啦
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-5-22 17:52 發表
嗯 港富多好js 都有睇88街  
今次好似不過不失wo 不過高度補番
都幾好呀
有機返食
有朋友試左 26
話樣靚夠高但對野好淋
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-5-22 17:51 發表
又試到長腿女女
有做功課架麻
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-5-22 18:26 發表
琴晚真係超多人,,,,

26都唔錯 不過一次就夠啦
我星期五晚上
唔算太多人
不過 KFU 技 C 真係小左 D
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-5-22 18:41 發表

起碼一定好過HKD 同KTO  但同KHO 都爭D
KHO 而家都係得 40 個女女倒
每年 lee D 月份都係少 D 女
9 月、10 月倒會多 D
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-5-22 18:49 發表

係wor...好多都請左假...唔知關唔關大運會??
年年都係 9 月、10 月先開始多女
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-5-22 18:53 發表
我試過!),唔掂,無得卒同車,連奶都飲得好勉強咁,可能無運. 囡囡的確係少
果日我朋友試左 10
話無格手
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-5-22 18:54 發表

!) 以前係KTo 既comment 都唔多掂...真人麻麻
佢係 KTo 係 86

http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=83516&highlight=%C1%BF%B0k%2Bno.%2B%5E
希望大家都食到好野

26 1234
發新話題