16 12
發新話題

講逃 no.^(

講逃 no.^(

試 lee 個女女都可以講句千辛萬苦囉,一早係主頁見到佢張相,個胸好似幾大吓,
已經放左入後備名單:smile1:,之後同廖仔吹開水,問佢 no.^( 掂唔掂,佢話都幾放:good2:,
從個次開始已決定會試 lee 個,不過之後上去 or 打電話上去 mark,女女都係上緊鐘、
有點鐘、有 call 鐘h:" />,再唔係就上緊鐘+有點鐘、上緊鐘+有 call 鐘,心諗唔係真係旺鐘到咁呀。
今個星期六終於比我 book 到啦,知女女返夜[一路我都有留意女女係月頭返早,月尾返夜既],
九點打上去留住佢,點知上到去佢都係上緊鐘[果時先九點二十分],好彩都係要等半個鐘姐。
女女真人同相差不多,都唔係靚女果隻,身高應該無米六,全走肥但就好大波
仲要係又圓又大又彈手果隻[鍾意玩波既 C 兄我覺得應該要試試],
問返佢原來真係前前 KHO no.(^ [腸仔兄果然無講錯],成名絕技係死力打飛機,
仲幾保守吓既,不過咁耐無見,希望佢有極大進步啦。
Part 1 合格既,Part 2 先用油推背 OK,波推果凍都 OK,RPP 無咩感覺,手勢一般
上路可輕車,中路全開放,下路可捽碟,打飛支手勢未算話好得,不過已大有進步,
整體個人唔覺得話特別好,真唔明點解會咁旺鐘,唔通 lee 個世界真係有 D,
咁咁咁咁咁咁咁巧合既事情?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2011-4-24 23:36 發表
門ching 終於搵到佢....hahah
終於有緣啦
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 好淫一個 於 2011-4-24 23:38 發表
等左咁耐先試到,事後有冇失望感覺先
好彩腸仔兄一早講左係前前 KHO96
所以上去時都無話太大期望
所以都無話失望
都算唔錯
爭係玩對波都值既
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 於 2011-4-24 23:43 發表
呢排行過金光華都有D意思上一上去,不過有段時間無去,唔知D技師而家咩料,而家見師兄個post再睇下網頁上既宣傳相,其實都多左幾多後生大波妹,下次經過唔洗諗可以直接上去~~~
多口問句,睇返師影班表果張相,點解佢地可以 ...
放下面果 D 唔係休息
係無 lee D 女女既
休息個 D 會放右邊
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-24 23:55 發表

其實做到足la
吾通又瀨又吹+扑送熱狗
餐旦面就真係有
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 snakespa 於 2011-4-25 00:02 發表

C-Hing 鍾意身材多D
我鍾意身高多 D
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 opclk 於 2011-4-25 01:14 發表
試左*# today....
lee 個服務掂 wo :thumbs_up.gif:
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 Mars 於 2011-4-25 02:03 發表
"咁咁咁咁咁咁咁巧合既事情"
點解你咁多個咁,搞乜鬼
因為有好多次既巧合
所以寫多幾個“咁”lor
希望大家都食到好野

16 12
發新話題