13 12
發新話題

[新]講途 no.!!( + 足完 no.!*

[新]講途 no.!!( + 足完 no.!*

初二中午同朋友上講途,諗住過年都唔知有咩女返工 ,無打去點女就冲上去,
上到去真係好多放左假,早班得十零個技 C ,咁岩見到有新女 no.!!( ,即刻叫前台留住,
女女真人同相打個八折啦,一般 OK 咁 ,全走肥 A 至 B 波,不過有 D 淋
身高就米六二、三左右,Part 1 技術一般,不過幾有心機按,Part 2 波推果凍幾有心,
不過果凍做到重要位時會轉用手 ,無車牌,中路只可手,不能口 ,可以捽碟,
服務合格不過無驚喜!朋友試果個都係新女 no.!^^ ,幾靚女瘦身型,大約米六,
服務就唔知去到邊,因為我 lee 個朋友超無所謂!

之後朋友走左,夜 D 自己再去足完試 no.!* ,中午去講途好鬼多人,但黃昏去 lee 道就人影都無:_n12: ,
唔知係咪地區問題,lee 道又真係幾唔就腳,見今日咁鬼得閑,就睇吓有咩巴士可以去到,
原來係火車站可以坐 306,係建設路總站就可以坐 211,講返女女,真人同相差唔遠,
我覺得睇相有人妻 feel D,佢自己就報稱 24 歲,睇落都係咁上下,身高米六左右,

A cup 波波加有 D 淋 ,Part 1 按得唔都錯,按左差唔多十五鐘,就開始戶雙摸摸、揸揸、
啜啜、摷摷 ,其間仲有輕車、打井:good2: ,玩左一大輪,終於係極道興奮之下爆發,
爆完都仲要捉住我隻手幫佢捽碟 ,搞到我隻手好鬼累,洗完手返黎都係攬住吹吓水
[言談間覺得女女都係有心搵錢既人,所以估佢服務應該好一至,同我靚仔係無關既 ],
點知吹吹吓水,佢又捉我隻手去捽碟 ,我細佬當堂又起返身,不過知時間無多,
所以都無叫佢幫我出多次!不過今次又係有飛鐘,睇黎竹記技 C 都係鍾意咁,但係服務掂,
玩得開心,我個人就飛少少鐘都無咩所謂。
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-5 00:58 發表
新年1 日兩q都甘正...仲幾乎3q tim....
講 To 果個一般姐
竹記果個超掂 :thumbs_up.gif:
不過都應該好難 3q 啦
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 tingman 於 2011-2-5 00:53 發表
港To 最好係位置方便, 而技師相頭和服務都吾錯
一般唔會太差
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 Mars 於 2011-2-5 01:32 發表

仲細咩3q 竹記果個AD寫167喎,婑你少少
加對三寸鞋就有
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-2-5 01:46 發表

你早排吾係一日3q咩
係一個報告 3q
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 pickball 於 2011-2-5 09:20 發表

CHING, 想請教下, 咪叫「飛鍾」?
未夠 90 分鐘就落鐘
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 西毒 於 2011-2-5 11:07 發表
這個係咪都來左有一個月,識白話那個?好似之前都有出過報告,同相片(前台交單照)那個? 好似聽講之前做正骨的?
果個已經走左
今次 lee 個再新 D
希望大家都食到好野

引用:
原帖由 西毒 於 2011-2-5 13:48 發表
即係廣告相這個 那個個波都幾大!同埋係有奶食,有井打!
咁快就走左
希望大家都食到好野

13 12
發新話題