17 123
發新話題

初試 月海華亭、、、!!!!!

初試 月海華亭、、、!!!!!

尋日收工,同同事一行四上深圳食飯揼骨,八、九點係向西村食完飯,就一齊去月海華亭試吓波推,
上到去見 locker 都幾細,四個人一齊更衣有點唔方便
,冲涼得六格[好彩無其他客],但休息廳又OK
數過有18張櫈算舒服,一齊飲杯野坐陣先,其間見有個技C行過 ,幾高幾靚,問經理號碼,答案 no.@)^
但只做港式唔做波推 ,心諗一心試波推,加上唔做波推一係完全無波,一係好保守玩得唔放,算數放棄,
入房睇女,房好細應該得三十零尺[後來先知有 D 兩張床既房大 D 既 ]第一個技C唔錯[唔記得號碼],
但想睇多幾個先,朋友OK入閘,第二個技C no.@(^ ,唔係我杯茶,朋友OK入閘,第三個技C no.@@@
有 D 波,有 D 肉,樣有 D 豬 ,彈左,再黎技C no.@#* ,想想地入閘 ,但朋友話OK,結果朋友入閘,
返正都想睇多幾個,跟住竟然要等左一陣先有技C到 ,細細粒[唔記得號碼],最唔鍾意細細粒
算!搵返之前個 no. @@@ 啦,心諗樣唔得應該會服務好,點知咁就出事!!
Part 1 真係按得好:good2: ,夠力位準,原來按中式出身。
Part 2 先用手指輕掃全身[但無用指甲]h:" />h:" /> ,都好舒服,不過實在掃得太長時間 ,由舒服掃到無感覺!

跟住用波啦[除左杉先知原來波好細大鑊] ,感覺一般,最大鑊既係佢守身如玉,上下格手
[底底外摸都唔得] ,落油打飛支,打左唔夠兩分鐘就用波夾,用波夾左唔夠一分鐘就問
未得就用返手先,等得先再用波夾” ,我心諗,小喇叭你估我十八廿二咩?果三幾分鐘點出呀?
跟住用返手啦,就開始大力啦,打到我有 D 痛 ,跟住仲車 ling 都車到我痛 !結果出唔到野!
以近年飛支場既服務,我都係第一次打飛支出唔到野 ![除左上次音長飛個 C9],
其實我覺得佢全程都想做一種女朋友既氣氛,但以佢咁既相頭 ,我覺得佢唔應該行咁既路線。

走既時候佢仲叫我記低佢電話號碼[我都比吓面記低左],我心諗你唔係咁天真咁儍呀 ?我無黑面對你姐,
但都話左比你聽你打到我痛啦!仲邊有咁大胆再搵你呀!

總結:細波小肥樣有 D 豬,技術唔得,守身如玉,走錯路線,我覺得佢都係返去按中式好 D。
問三個朋友都話OK:victory: ,又其 no.@#* :good2: ,玩得放,打井指插無格手:good2: ,走時 locker 仔話有件新女
no.@)# 好多人 mark,下次一定要試試。
離開月海華亭三個朋友都返香港,本來想去KHO補飛,不過條野仲有 D 痛!算!
咁就自已去左甘式洋剛揼骨訓覺,訓醒再補飛啦!...................................................................................

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-2-20 21:46 發表
點解c兄次報告話出事既
出唔到野都應該算係出事掛?
咁唔知係我要求多,訂係我骨運差啦!
不過我初二都食左三個滿意既。:good2:
今朝果個又係好一般!

好既唔好既都出個報告分享吓 :biggrin:

引用:
原帖由 骨總 於 2010-2-20 22:32 發表

絕對支持 報喜不報憂有乜好睇 , 每間場總有好與唔掂既骨女(點可能全部岩心水) , 你估數字台咩一站式報喜 冇批評點改進 , 冇改進等食蕉 , 骨女與其寄望寫手幫忙放鱔 , 不如做好自已本份 , 我地 ...
報喜也報憂,希望佢地有改進

又上路啦!出完雙糧真係痴左線!

引用:
原帖由 afc 於 2010-2-20 22:51 發表
打完機細佬仲痛就確係離譜喎!
就係咁所以先要出 lee 個報告
其實佢都算係有心機做既,可惜有心機係無用假!

引用:
原帖由 骨總 於 2010-2-20 23:37 發表

你份工真係好"有雙糧"
一般啦
好多人都有wo

引用:
原帖由 agok09 於 2010-2-21 01:42 發表
多謝ching報告,呢個場我都想去一試, 睇相@)@ 同@!# 都好似唔錯...
昨晚試左 @#* 玩得好放,下面全開放 ,仲問佢攞左 @** 電話[佢地係好朋友]
下次要試 @)# 係新女話好旺鐘

引用:
原帖由 ieong007 於 2010-2-21 03:22 發表
blacklist la, 又唔係平
我又覺得可以wo

17 123
發新話題