16 12
發新話題

音長飛 %* 號

音長飛 %* 號

之前係道見過有C兄出過佢報告,話佢蕭功一流:good2: ,尋晚悶悶地就走去試吓,
好多人話 lee 間場好難搵,我去到又唔係好難搵,可能係夜晚,周圍都好黑,
得一個燈箱著住,一眼就見到,打個電話上去問 %* 係唔係道,話係道得閑
:victory:" /> ,上,
行過去知客就帶我入條長巷,轉彎又轉彎先坐 lift 上 7 樓,lee 吓無知客帶就真係唔識上啦

上到去間場真係好細,Locker,冲凉(得五格),休息室(都有十令張櫈,房(得三十尺左右)。
咁講返技師 %* 先,佢一入房果吓我真係十分驚歎 現今既攝影技術,
係街街網同之前C兄個報告道睇相都好似唔錯,見到真人先知原來係一名 C9
我估佢四十歲都有呀我細老當堂謝晒,不過無辨發,點左鐘都係要食架啦!
入到黎都係先按吓,吹吓水,不過佢都唔知係唔係 high 左野(但佢咁既年紀應該都唔會 high 野掛),
佢講兩句就係咁係道笑,再講多兩句又係咁係道笑,真係唔知佢有咩咁好笑!
h:" />
按 lee part 就唔夠力,咁按左十令廿分鐘就出去洗手,然後叫人攞 D 冰火工具入黎,
之後就開始 part 2,佢由耳,頸,胸,肚一路咀落去,跟住就用條脷係咁漫遊條 jj 同袋袋,
再到 C眼,又上返 jj 同袋袋 ,跟住又係咁啜 jj,啜一輪又用條脷漫遊一輪,吹功果然利害果隻,
:good2:
不過唔知係我近幾日玩得太多,定係佢實在大老(仲好大個肚腩),結果出唔到野!
不過佢服務態道真係一流,吹左半個鐘左右我話我好似唔多得,我話算啦唔攪啦,
佢係都話唔好,吹唔出佢好無面,係都要吹到出野,我講左幾次佢先唔再吹,
真係比佢吹脹
h:" /> ,唔係吹爆!
總結佢吹功真係一流,不過年紀太大,唔合胃口!
今朝起身走人時見到兩個 C9 技師返工 ,又係食唔落果 D,睇黎 lee 間場都唔會再去,
行落街凍左好 Q 多,都係行過 K Ho補補飛。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 rayhk 於 2010-2-12 19:41 發表
通常年紀較大的技師見到後生仔都會好興奮, 係咁笑, 所以我估師兄係後生仔
我十幾年前就係後生仔!  

引用:
原帖由 lowie516 於 2010-2-12 22:40 發表

之前晌另一位c兄報告內講過見過58真人老過ad相10倍
可惜冇人信
http://www.saunaguide88.com/forum/viewthread.php?tid=78304&extra=page%3D1&page=6
頂......果個報告我無睇到咁後呀

引用:
原帖由 eskyed 於 2010-2-13 00:23 發表

咁咩先唔係鱔呀?大佬

引用:
原帖由 骨總 於 2010-2-12 22:56 發表

中女冇問題最緊要睇佢個人保養質素 , 本身已經中女加上保養唔掂可棄食之
個肚腩大到飛起,都應該保養唔掂啦,
話時話佢放個胸過黎我面前時,我覺得佢好似有小小老人味(唔知係咪心理作用)

引用:
原帖由 mark34 於 2010-2-13 00:06 發表

試過便知龍與鳳 , 辛苦晒 c 兄
你仲會試呀? :good2:  

引用:
原帖由 電車男 於 2010-2-13 04:37 發表
何止辛苦,直頭偉大犧牲,多謝
你估我想既咩?

引用:
原帖由 樂樂 於 2010-2-13 14:12 發表

中左果條鱔
又唔可以咁講既,佢講既都係事實(吹功一流) :good2:
不過唔係事實之全部姐

16 12