16 12
發新話題

first time 港HO 久久 REPORT

first time 港HO 久久 REPORT

小弟睇左咁耐report,今日咁岩去深圳做少少野,第一次即興上左去玩左轉

下午係皇崗CALL個司機,好快到左仲等左我一陣
上到去,都唔算多人,而且成場中年人(下午3點左右)唔知係咪跑馬關係。
跟住食個面飲杯可樂先,睇左陣馬仔之後搵服務員上房。

部長問有冇相熟no. ,我話冇(之前睇過巴打report,唔記得左d no.)佢話介紹個好野黎,心諗咪又係排
黎左個久久
順眼 pass~
part 1,好夠力,不過位置一般
part 2,自動除甲,個波好大,有d墮,牛奶波推,D奶係水,個人感得一般般,用油可能好d
果凍OK過癮,RPP就真係OK,最好係佢唔急慢慢黎,人都震左幾下
轉身上下任巢冇格手,又訓係到就我,可以食波餅,之後KO左,之後仲主動咀左我一下

因為第一次冇比較,所以廢事係到比分

之後去左按腳,埋單HK$240+10LOCKER
返黎睇返相,先知佢37e

ps:佢個樣同相唔係好似,認得佢對波ONLY

最後想問下巴打們,如果佢粒果凍跌左會點?我見其他巴打好似好想佢跌咁喎

其實FORUM D COUPON有冇用?

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-10-18 00:49 發表
師兄竟然執到( ( , 因為我沒等到咋....哈哈....:biggrin:
你今日有去?
返而太大not my cup of tea
而且小弟唔記得帶手機入去影相,失策左

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-10-18 01:11 發表
我1450左右走, 當時沖涼房同休息室都沒人, 可能我地前後腳, 如果你3點到, 應該有兩個人岩岩沖緊涼準備走, 因為我臨入lift有兩個女女送左兩個客出黎...
我應該都係呢個到時間到,冇留意時間
你試左幾多號呀師兄

引用:
原帖由 Dop 於 2009-10-18 00:26 發表
其實FORUM D COUPON有冇用?
有冇其他c兄用過優惠卷呀

引用:
原帖由 ahfungzz 於 2009-10-18 02:48 發表
37e   有機會真係要試下, 果次我晚上去佢公司話佢返長早.
佢話佢返11:00~21:00
不過真係太大,我個人覺得細返d好

引用:
原帖由 骨總 於 2009-10-18 09:03 發表

咁奇怪 咩原因唔用得喱 我用過冇問題喎  
係print出黎比錢果時比埋佢?

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-10-18 22:17 發表
我係上個月攞返張, 佢地新開時派果0的20元coupon, 個部長話沒用...

可能轉左要print呢度新果0的卦...

太大我都唔鐘意, 但未試過點都要見識下......

乜野係"奶係水"?????
sorry我中文程度嘛嘛:_n5:
我意思係話d奶咁"希"好似水咁,冇feel,我寧願佢用油好d

16 12
發新話題