14 12
發新話題

慶祝贏波初到威記一遊

引用:
原帖由 hellowei 於 2009-11-2 10:06 發表
呢條女樣同身材都的確係好野, 對波好好揸手 , 但係我覺得按摩手法仲要改善, 不過十八歲仲有進步空間~
樣就普通啦,細路女feel,身材就瘦而大波,對波真係無得彈:good2: :good2:
都係果句啦,鐘意玩幼齒可以一試!!

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-2 10:19 發表
128既價,係一分錢一分貨既心理下,做到應有服務已經覺得好正,如果又要上下其手,又要增值服務,呢個價無乜可能。所以要SERVICES既C兄,吾好諗又平又正,要比多幾十去其他場
認同jet兄講法, 其實$128 有咁既service我己經滿意,有得出兩次真係bonus就變左好好好滿意!

引用:
原帖由 mch17 於 2009-11-2 13:29 發表

咁幾時去返吃呀!:thumbs_up.gif:
小弟通常都唔返食, 鐘意試唔同既囡囡~~

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-2 19:54 發表
隔離台有評價wor

去威尼C開大
2009-11-1 10:40 AM  
大家唔好誤會 本人未曾在此開大是推油場 不過上次被locker仔偷了二佰 回家才發現 雖然現在做特價$128但加上被偷$200合共$328所以可以用此$去開大 慘
知道啦~師兄唔洗回幾次同一篇野喎...

引用:
原帖由 mch17 於 2009-11-2 21:25 發表
佢可能驚其他 ching 睇唔到!
唔會掛,開左個新post啦啵

引用:
原帖由 jet-jet 於 2009-11-2 10:19 發表
128既價,係一分錢一分貨既心理下,做到應有服務已經覺得好正,如果又要上下其手,又要增值服務,呢個價無乜可能。所以要SERVICES既C兄,吾好諗又平又正,要比多幾十去其他場
同意jet兄所講...但唔知有冇其他師兄呢幾日去過呢間場? 唔知仲係咪$128...如果係我都仲會去試下其他女

14 12
發新話題