33 12345
發新話題

兩Q港濠米高佐敦 (又係呢間呀吹咩, 唔鐘意唔好撚睇)

兩Q港濠米高佐敦 (又係呢間呀吹咩, 唔鐘意唔好撚睇)

早幾日上左深圳玩無地方訓, 聽講近期港濠多左好多新女, 就上左港濠想試下, 點知新黎既技師大部份上緊鐘, 經理就介紹33號, 睇相OK喎, 就叫佢過黎睇一睇, 一睇真人其實都OK:heart: , 但感覺就好似有D唔對路, 唔知點講, 可能係佢無笑容, 最後彈左:b_heart: , 跟住見到一件唔錯既行過, 幾好波路 , 就問經理呢個幾多號, 上唔上得? 經理話係米高佐敦, 岩岩落鐘, 真好運, 就你啦!!:victory:

PART 1 大家都唔會有心機睇, 唔多講。佢見我碌野硬哂即係去拎架生,只係用左3分鐘, 抵讚!!:good2:

PART 2 因為好快已經到左摸手摸腳既階段, 波推果凍完全走哂, 一出招梗係先渣下佢對波, 真係又大又彈手 , 粒LIN SIZE亦唔錯, 不過好似唔係粉紅 (太暗好難睇清楚), 慢慢食奶佐敦開始呻吟, 兩粒LINLIN慢慢變到石頭咁硬, 真係好好FEEL, 玩到愛不擇手, 淨係對波都夠你玩半粒鐘!   最好玩係佐敦有少少反抗, 但又一邊淫叫一邊幫我推果下抵死, 攪到我有D 強姦FEEL…由於HIGH得滯玩完呢兩PART經已出左第一Q。   

由於實在太好玩同埋未攻下路, 我決定做一樣係港濠未做過既事!! 就係加鐘!!

抖一抖, 佐敦又出去拎架生同解甲, 返到黎即刻又玩下佢對波先, 佢慢慢好溫柔咁摸小老四同埋後庭 , 慢慢咁樣小老四又硬過碌鐵, 今次冷靜左唔淨係玩佢對波, 開始向下路進發, 哇! 佢對大脾夾到實一實, 探下路失敗!  佢話好易發炎架喎, 跟住我就話我第二Q喎, 唔探下路好難出架喎, 跟住佢就話睇下點先, 我就話咁我出去洗定乾淨隻手先以防萬一 , 洗完返黎繼續, 開始鍚下又互摷下, 進攻下路依然有阻滯 , 唯有嘗試隔底咁摸, 佐敦開始興奮, 一邊玩佢對奶一邊鍚佢耳仔 , 另一隻手又探下路, 佢又不斷鍚我又一邊幫我推, 真係忙過不停, 由於之前出左一Q, 真係遲遲未出, 我又見佢HIGH HIGH地, 一於大膽伸手內探視察環境, 發覺草原好大個水塘 , 插落去真係細水長流, 濕到無人有 , 佐敦問我幾多隻手指插落去, 點解咁HIGH, 我答佢兩隻 , 佢一邊淫叫一邊係咁流水, 我就邊幻想緊自己小老四已經插左落去, 經過大約十分鐘既你推我插, 加上大家不斷加速, 最後一齊高潮順利升空。

出完第二Q岩岩夠鐘, 問佐敦拎電話下次玩過, 不過有樣野要提醒各位師兄,佐敦係無車牌既!!! 鐘意渣車既師兄要留意留意!!

小插曲, 由於出完兩Q, 一於落大廳食返個面補充体力, 點知見到相好技師, 佢見到我好嬲 , 話我搵第二個技師唔搵佢, 發訊息叫佢唔好嬲, 點知佢即刻打黎鬧我, 話以後唔想見到我 , 我即刻問經理佢得唔得閒, 點佢鐘補數, 入房等左十五分鐘佢都未黎, 經理話佢唔想上我鐘喎, 不斷同我講唔好意思, 最後推左我, 囡囡真有性格(我鐘意) , 我亦無謂勉強訓覺算數。

引用:
原帖由 Mars 於 2009-12-9 20:34 發表

米高佐敦=23 ? 謝 老 四 你 既 相 好 係 咪 6 仔 ?  
米高佐敦=23 , 對
相好唔係6仔, 6仔無做啦, 邊個唔講啦, 無謂形響佢做生意

引用:
原帖由 stevemakmak 於 2009-12-9 20:46 發表
四哥!你都玩2Q呀 勁呀(吾通有,玩多Q熱潮)
##幾正WOR,我試左,出埋報告,請多多捧場!
@#以前做左一排再返黎!感覺一般!~

俾技師BAN 上鐘
小弟以前都有類似情況!俾#@見到我上第二個!怒啤:angry.g ...
其實33唔係差,不過我直覺要我彈佢,無法

引用:
原帖由 Mars 於 2009-12-9 23:41 發表

呢個藉口都好差喎, 你唔講邊個佢仲冇生意
算啦,有乜好講,留返d神秘感俾各位

引用:
原帖由 mongping 於 2009-12-9 23:39 發表
兩Q唔係好叻咋 , 有師兄一晚四Q 。咪咁大聲講呀
我無話兩Q好叻,叫做正常咁啦, 不過早幾年試過係北京一晚7Q

引用:
原帖由 dyboy 於 2009-12-9 23:47 發表
c兄可pm23phones no.嗎
已PM 電話, 多謝捧場

引用:
原帖由 Mars 於 2009-12-9 23:55 發表
你D舊報告有冇提過先
無,所以你唔會估得到...sorry
我唔出report係因為已經有師兄出過。

引用:
原帖由 visionlaulau 於 2009-12-10 00:07 發表
ching 將冰山劈開  利害
其實係女女善解人意,知道出野艱難先俾深入虎穴

33 12345
發新話題