發新話題

港F,試好野~食到90後小妹妹,無相報告,請多多支持,再出好報告

港F,試好野~食到90後小妹妹,無相報告,請多多支持,再出好報告

今日, 去咗羅湖,同朋友飲完茶, 跟住打去KH 搵下有咩靚no., 點知唔係放假就係返夜, 心諗咁係今日骨運咁差呀!!後來,打電話俾KF 廖仔...叫佢搵定好野俾我.

佢話剛受訓完!!好正但要等2個鐘, 心諗大把時間係房訓下等都好,過咗兩個鐘廖仔入來話,隔來大佬想加鐘, 即刻話唔好俾佢加, 一係佢幫我俾埋鐘錢lor.

樣: :thumbs_up.gif:95
身材::thumbs_up.gif:98
同相片分別::thumbs_up.gif:100
Part 1: 40分
Part 2: 85分(相信必成大器)
番食指數: 99%
上面: 紅燈啦,無車牌
中間: 綠燈, 可以任品嚐,就係個餅深色D, 大D
下面: 綠燈, 俾我攪到佢細水長流, 但係無打井啦,一來唔想大家以為必然二來講真對人地真係好易受損發炎等.

機師入到來, 開入part 1, 無乜力,又好慢熱, 變咗我主動同佢講野. 過咗20零分鐘出去拿野, 好快入來.
正式入戲肉, 用我手牌先cool 起頭髮.
自動解除武裝, 立即兩個彈彈下波好似飛出來咁, 我即刻幫佢接住. 嘩果然90後, 摸落手感真一級棒.
例牌背部波推, 好落力唔錯.用果凍就求奇D, 不過我都唔鐘意果凍.
前面波推都好落力呀, 對住小頭好落力唔夾, 真係好似睇日本AV 狹射片咁
進入昇空時刻, 佢新手唔係好識控制飛機滑行速度, 我慢慢咁教佢.
見住佢兩個小巨蛋搖搖下我呢個moment 真係忍唔住品嚐一番, 隻手又好唔住控制咁,幫佢洗碟, 洗到佢依依呀呀咁.
就係咁昇空成功, 跟住佢洗手返來就同佢吹水到鐘, 呢個kawaii 小妹妹幾可愛,又眼大大,幾乖下,勁似日本妹.

p.s. 點解咁夜出post, 皆因今日食咗三件好野同友人食埋宵夜剛返到屋企,晏少少出埋post.:thumbs_up.gif:, 請多多支持:_n8:

引用:
原帖由 COOLDUDE007 於 2011-4-17 04:52 發表
早2日都唔見有!!
想問C兄 佢係晚更定早更阿
  想搵新鮮感
做咩咁夜唔訓呀?
New arrival at yesterday ~~~ :thumbs_up.gif: 日班

引用:
原帖由 outout 於 2011-4-17 10:04 發表
番食之後先出NO.??
師兄,新機師來GA, 係會番食LOR,唔係番食完先山報告

引用:
原帖由 食神 於 2011-4-17 08:50 發表
請問咩NO?
食兄呵呵係, !! 啦.

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-17 11:21 發表
一個人食髐T件好野甘開心
肥GOR, 呢d叫塞翁失馬焉知非福

引用:
原帖由 包.脹 於 2011-4-17 14:04 發表
琩ㄗ鴞豉d 相, !!號睇落都唔錯喎, 另外又多幾條新女添,, 要試既清單又多左啦........
我琴日走時又見到一條女女來見工,好似係, 新NO. 26 (我聽到佢選牌號)

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-17 15:56 發表

好快變左你主場
其實轉來轉去埋都果間質素好D.

發新話題