10 12
發新話題

第一次包膠

第一次包膠

小弟第一次寫包膠,寫得好拍兩下手掌,寫得唔好即管小兩句~
小弟骨齡唔係耐,都係一年都冇,之前去過yellow horse 玩過幾次鬼機,始終覺得唔係咁好玩,於是把心一橫就去deep throat玩邪,玩過兩次,發覺兩條女係就係幾靚,不過對奶墊到鬼成咁大,一除罩乜都冇野睇,得番對一隻手渣得晒兩邊o既波仔.....
好~鳩up左一輪,入正題,今次係要講o既係"趕玄",今日係我第二次去呢間場,我相信呢度將會變成我 o既主場
第一次:去到覺得感覺唔錯,沖涼房幾光猛,但係乾蒸房放晒雜物,冇得蒸,濕蒸房又冇開,卒之玩完沖涼前開定,沖完涼先有得蒸,其他洗頭水沐浴露都係果d啦,唔知乜鳩牌子~~~~是Q但~~~毛巾ok,唔會好似之前去過果兩間場咁有陣"up"味
沖完涼,行出大廳,好似好"up""dup",唔緊要~我極少坐大廳,即刻入房~~~~部長問有冇相熟,我話隨便介紹,等左一陣,有人敲門,"呢個(@,幾好招呼架".....嘩........乳牛,樣順眼,即入,跟住我趴o係床叫佢按背,又按得幾好~~好夠力水,按到咁上下佢話去拎油,兩分鐘左右已經番黎,跟住就玩果 d 果凍,呢樣野冇乜特別,之後就自動解甲玩波推,女女上下冇格手,打井錫lin 都得,我有錫下佢咀仔,但我唔夠膽濕車~~~之後就o係佢o既淫叫聲之下完事,女女o係幫我抹完後先自己抹波波,因為射倒佢波波,跟住佢就出去洗手,洗完手番黎拎住袋野o係我背脊碌黎碌去,雖然唔知係乜,但幾舒服,跟住係咁咦按多幾野,電話響,夠鐘,走人~~~
是次消費 : 200 + Locker 20 = 220 RMB
第二次: 今日點零鐘去到,沖涼,濕蒸左陣,跟住即入房,部長又問有冇相熟,我問佢(@有冇番,佢話有,我話你睇下佢得唔得閒啦,如果唔得閒就第二個啦,有人敲門"呢個XXX....." 未講完我即刻拎頭,冇波,樣唔得,成頭金毛,彈!!!!過左一陣又走番黎,一開門佢話"(@得閒啦~~~"即入房,part 1 :依然係按得咁好,好舒服,按到咁上下佢仲爬上黎錫下我~~~哈哈~~~ part 2 : 都係果 d ,唔知佢真定假,我撩撩下佢妹妹,佢停晒手o係度係咁叫,好似好enjoy 咁,玩到咁上下佢將我patpat 放o係佢大脾上面,佢竟然幫我夾腸!!!!!最後我就將我o既子孫o必晒o係佢波坑度.........之後洗完手番黎,攬攬錫錫攤左陣跟住夠鐘,因為實在太happy,佢臨走時我比左50蚊佢做小費,佢鬼死咁開心,臨走仲攬住我係咁錫~~~
是次消費 : 200+ 50自願小費 + Locker 20 = 270 RMB

希望有得加權限啦~~~~~

引用:
原帖由 mongping 於 2010-2-23 00:36 發表
師兄雖然大方, 我地出黍玩俾多三幾十都冇問題。有陣時 d 貼士 locker 仔唔需要俾廿皮, 第日大細超我地架。私人醒俾囡就 up to you, 你都係想博佢第日服務更加好啫。呢樣我又冇異議喎。
其實我都想比10,不過兩次上去都冇10蚊紙~~

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-23 00:38 發表
C 兄,請問 92 而家返咩班
而家番早,月頭應該番夜

引用:
原帖由 zaku008 於 2010-2-22 19:52 發表
師兄 你唔好做壞規矩好唔好 就係你呢d 懶豪既人縱壞晒d女 :_n11:
覺得玩得開心比多幾條野,我又唔係覺得點豪o者,大家都開心咪得lo

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-23 00:56 發表

咁你真係唔小心
我次次揼骨前都會預傋散紙
冇計啦,我又唔會o係上面買野,次次都係玩完最多食個飯就走~
冇92電話呀~~:_n5:

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-2-23 02:17 發表
樣就普通啦,不過放,同乳牛身材,0岩晒數,GOOD:thumbs_up.gif:
同意~~~~對於我黎講,樣順眼同放就可以,如果加埋乳牛就覺得係bonus 啦~~~

引用:
原帖由 a_qi 於 2010-2-25 15:48 發表
HK$呢件!)^架生幾勁喎
打個七折都唔小野
下次親自去驗下先
服務如何?有冇小小報告?

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-25 22:35 發表

人地話

下次親自去驗下先

係下次先驗wo
係wor~~睇漏左~~sorry~~