10 12
發新話題

大單...沉沉地...月海@)

大單...沉沉地...月海@)

今日又再一次搵佢, 我自己都未試過連續2天搵同一個....希望明天忍得住................唔搵佢......唔係就沉硬...

講返正題 :

今日打比佢, 佢都好驚訝, 又係我.....不過當然我都識9秒9就到佢公司啦,

今日返而我唔多想咸濕(因為可能昨日咸濕過掛), 今日想扮一個思文人, 那就同佢傾下講下,

不過佢係都要我按住傾, 傾傾下先發覺, 佢原來都好可愛一面, 成日都會有d奇怪表情,

非常正, part 2 暫時都係吟上下, 不過之後就好溫馨抱住到夠鐘.......

今次我問佢攞左3張相, 益下大家, 不過唔好比佢知, 唔係無下次....

不過佢手機睇時好d, 過左我手機就差晒...

多謝大家看, 不過都係果句不喜勿小..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-5 02:41 發表
嘩..............2曰2次同一女女.....沉lor....
不過吾好帶番屋企住, 我未試牙
我都知我死緊.....希望明天忍得住啦....

引用:
原帖由 pinky9394 於 2011-4-5 02:48 發表
ching...係房到沉90分鐘就好喇!出左房要清醒番呀:biggrin:
我都好明白呢點, 不過佢果總型, 就係我林果隻

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-4-5 02:52 發表

放心, 有師亨話今日佢休息
除非你約左佢去街街
好等我有時間比我清醒下....

引用:
原帖由 yrrebmal 於 2011-4-5 09:18 發表
冇咁易, 幸福226我連CALL 4次都係咁啦......鎮定D.....
我都明, 不過最大單我like 呢d型.....唉

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-4-5 16:17 發表
c兄咁揾法想唔沉都唔得,我都試過唔夠24小時揾2次真係沉硬先會咁揾,如果c兄成日心思思想見,又睇下自己可以忍幾耐,尤其佢d動態咁吸引c兄,都好難唔揾,祝君沉得開心,記得set止蝕位。
謝謝關心....

引用:
原帖由 tongwtt 於 2011-4-5 18:01 發表
我沉了大半年,苦樂參半,去机場要偷偷地很慘
我就唔洗偷偷地....不過....都唔知係唔係好事

引用:
原帖由 lilyli 於 2011-4-6 09:36 發表

點解我睇嚟睇去都唔似佢既? 唔通老花又嚴重咗
真係問佢離架, 我問佢羅時好好地, 過左我手機就.....唉唉

10 12
發新話題