發新話題

KHO返食妹妹賴野(不再熱情!**號)+斯文新囡(靚聲王!(號)+做吾夠兩星期新囡(舊既^^號)

KHO返食妹妹賴野(不再熱情!**號)+斯文新囡(靚聲王!(號)+做吾夠兩星期新囡(舊既^^號)

星期日放左工一個人無無聊聊 ,於是獨闖主場KHO可能果日無做足準備加上骨運奇差啦情況都幾差下

第一Q:!**(囡囡不再熱情lu…自討苦吃…攪到心情好DOWN,無晒mood )
       第二Q:!((新囡囡把聲好得,但就比較斯文怕羞吾夠放水準一般 )
       第三Q:^^(估吾到近呢次去佢已經走人 ,佢除左把聲豪壯D之外,其他都OK既:biggrin: )

(
其實我都試左新來個件^^佢真係正到爆燈呀,記得留意之後既報告呀! )

PS:由於我D報告愈積愈多 ,要加速LU…加上今次報告篇幅較短亦無咩驚喜,所以
吾分前後篇一於慳番D時間寫之後D正野!!

21:00到主場,CHING不多睇下有咩NO.小弟果日無話鎖定邊件,D 號碼發

,無咩心水!**轉返夜班加埋上次表現吾錯一於返食 係考慮途中俾其他CHING
先點 要等多個伴鐘呀
(小弟一直返食開個D囡囡都係一次比次正但今係次呢個就例外..囡囡令我無晒MOOD…之前仲提醒CHING們要留意囡囡會睇心情,睇客做,依家反而自己中伏真係自討苦吃LAW )

22:30妹妹
!**來到啦佢好似吾認得我 但佢突然之間問:為什麼再找我呀?

表情冷淡心諗:弊啦! 囡囡心情欠佳今次慘LU…雖然同佢總算有D野傾,絕對吾係返食果D熟絡FEEL我返食果D…*…(…!)…@@…#@號等等……佢地都係一次比一次正同愈來愈放 但係!**號就剛剛相反 怪吾知得近期聽技師講佢兩姊妹D客只係點過一次鐘就無返頭CALL鐘啦 不快經歷開始

PART1:囡囡手骨依然無力,直接SKIP,同佢傾傾近況點知傾到網上報告,原來囡
      囡知道有人寫佢我以為坦白從寬啦佢知道係我寫佢,其實佢都估到D架啦!
      囡囡對於寫佢報告,好似有D吾LIKE但口講就無所謂佢驚客人睇左報
      告有比較WOR!
PART2:同囡囡傾左30分鐘就去攞油囡囡來回算快!服務依舊果凍波推
      OKRPP依然好掂,起晒雞皮 落油打JJ啦囡囡再次著兩條底底,但今次
      就示吾好攪佢妹妹話怕痛,怕吾乾淨WOR OH我連手都未摸到妹
      妹,無話深入啦,連外圍都掃吾到呀 囡囡見我表情有變 ,問我係咪好失
      望?仲叫我吾好係網上推薦佢兩姊妹 ,其實佢地無想像中甘好最後仲話:
      記得下次吾好搵佢 雖然佢吾係用D咩野好差既語氣但聽起來總覺得好吾

舒服 ,打後時間我無咀佢,無車LING好耐都打吾出uch: ,可能已經無晒FEEL
             囡囡見我甘既情況,就話…[好啦!你可以摸外面]算係施捨呀?
             求其撩左幾野,勉強爆出囡囡走個陣依然冷漠攪到我無晒mood…
             算 訓覺先第二朝再搵!應該吾會再搵!**LU                個人不快遭遇俾佢:80

第二朝見有新囡囡上牌試下自己骨運係咪甘差先 …一於叫經理帶兩個新囡囡黎睇睇   !(號同^^!(身材比較SLIM,樣亦係佢好D,其實^^OK,於是先上!(

11:30 斯文囡囡!(號出場,講真呀,睇網上D,真人後生D,金毛,OK,身材SLIM,但有一對C級波波,都幾吸引 囡囡說話陰聲細氣好有禮貌!非常好傾 睇來囡囡好掂WOR:thumbs_up.gif: …(加上佢有時烏低身攞野或者用力既時候,D”吾吾聲真係好姣好正呀細佬好快就硬左 ….好一個靚聲王 正合小弟口味! )

PART1:囡囡手骨一般,不過不失啦,勝在好傾,好快過就左30分鐘

PART2:囡囡油幾快返來己已經真空隔衫睇佢波波都幾得WOR !後來
              解甲一睇, 波波係有C,都有D料到 但波型就差DD
              LING…黑提大雨雲幸好手惑吾錯加上大波波波推時特別有
              FEEL,有波總比無波好 無謂嫌三嫌四啦,始終果日骨運一般
             囡囡既RPP手法出奇地好,指甲輕掃好有FEEL…值得一讚!:thumbs_up.gif:
             落油打JJ,囡囡手法幾好正當想深入之際囡囡挾腳拒:_n12: 囡囡
             甘斯文預左啦…:_n5: 好在佢把聲夠掂姐:thumbs_up.gif: 佢波波,咀下LINGLING,反應好大

淫聲滔滔不絕,係一把靚淫聲下,順利爆出 臨走 NO.                   俾佢:94分

第三個^^,小弟見佢都OK…一於試埋啦!…由於囡囡做左兩個星期左右就走
依家連人都換埋加上無咩特別所以佢既內只會寫重點

PS:我要寫,你地要睇既就新呢個^^號啦 (囡囡真係好玩到不得了 …原來佢係!((
朋友,怪吾知得甘放啦 !)

17:30舊既^^號出場,囡囡比相要大舊,D,聲如洪鐘小弟最怕呢種囡囡

PART1:囡囡正骨出身好掂!
PART2:所有項目OK…雖然打井時佢個身向下退,但最終都摸到D 算係拾番果尾彩啦,
              囡囡夠投入,七情上面,順利爆出!                                                                        俾佢:90

埋單HKD:660

下回預告…(人有三衰六旺….骨運一路下跌 但最後總算食返兩件正野! )
1.伴年無去既陰長非(著三條褲一條裙既烈女 ...非常無癮 ...真係平野無好! )
2.KHO駐場實力派囡囡 (手法全場no.1(個人認為):thumbs_up.gif: ,正邪骨都達到超水平 )
3.再遇KHO老師(手法太勁秋啦D走火超級巨乳加上熱情奔放 !)

引用:
原帖由 Mars 於 2010-1-28 22:40 發表
66 近距離望過,真人樣貌身材都唔錯, 睇個款似係玩得之人
yes ,佢真係好正,玩到我手抽筋呀

引用:
原帖由 cute_edy 於 2010-1-28 23:47 發表
ching, 有冇 ^^ 電話,可否 PM 我
ching 收pm啦 ...好玩,但皮膚差d

引用:
原帖由 fingyao 於 2010-1-28 23:31 發表
咁^^算唔算係大波版!))?
可以甘講啦,但佢含蓄d,開放程度同!))差吾多(個人遭遇)

發新話題