13 12
發新話題

試到眼鏡娘啦+紅牌小野猫+大波電視精-前篇(回味無窮既!))號)

試到眼鏡娘啦+紅牌小野猫+大波電視精-前篇(回味無窮既!))號)

星期日放左工,再次獨闖主場kho...因為去慣左:smile1: ...吾好插我成日寫呢間呀
個日無咩心水 no.無諗著call鐘,亦無諗著打去點鐘...一於去到先算睇下自己D骨運掂吾掂
一到門口...口水才問我:今日做邊個呀? 我話陣間先算啦,沖涼先...係大堂坐低飲野...口水才走過來招呼!
我話無咩心水no.佢就問我有無試過!))號,突然之間我諗起...係wor,差D吾記得左佢添...之前搵過佢三次都失敗,
吾係請假就放假:_n11: ...見有CHING話佢幾得:thumbs_up.gif: ,但係同佢無緣...心有不甘uch:uch:" />...今日撞正佢轉夜班加上吾駛等!立即叫呀才MARK住,今日終於一嘗所願 果然...囡囡無令我失望,而且更是驚喜萬分 !!
ps:今次既前篇小弟會仔細描寫,因為囡囡好掂:thumbs_up.gif: ,絕對吾係賣廣告架!
     只係希望ching們能feel到固中感受姐

21:30懷著興奮心情上房:_n9: ...係走廊聽到著高跟鞋既腳步聲,潮爆眼鏡娘!))號出現!
囡囡帶著一副粉紅色粗邊眼鏡,臉尖尖 ,鼻細細 ,櫻桃小嘴 ,仲有一對媚眼!
囡囡幾高下,穿上高跟鞋,真係高人一等... 實囡囡身形同個樣好吾相襯 ...肩膀好闊...個身好橫...
佢隻大脾好粗,但對手臂好幼...仲有個"羅"好大 ...但波波只有A CUP!睇落去好怪 ...
小弟總覺得佢個頭應該配個細細粒既身形 ,依家真係"觀音頭掃把腳"
       囡囡既髮型仲過癮...佢自己整左個"平陰",扮日本妹,但係佢扎左個髻,加上帶個眼鏡...睇落去好攪笑 !
都係D藝術照好睇...算啦...無謂因為甘就嫌棄囡囡既...其實佢除左眼鏡同撥返好D頭髮,個樣真係好Cute!
加上囡囡笑容燦爛 ...有時仲咬唇...眼睛碌碌甘...主動,好傾,彌補外型上既不足!!
       囡囡係kho係比較特別...佢培訓左好耐都未pass...差d俾人趕走,俾技師們話佢好蠢...帶眼鏡黎扮特別!
唉!女人之間就係甘多是非 ...無論係劇集上或者現實上,小弟都見吾少...但囡囡無懼流言蜚語,努力工作,
囡囡同我講:知道自己既缺點...所以會係其他地方補足! 佢吾會覺得做邪骨好難為!反而會樂觀接受,同客人攪好氣氛,有傾有講,自己都會開心D,囡囡性格率直天真,有個句就講個句:thumbs_up.gif:
就係因為囡囡甘正,所以CALL鐘 點鐘都吾少,最近去KHO個次(下下篇報告)...
本來囡囡返夜晚9點...有個客人4點幾CALL佢鐘...二話不說,馬上返來...真係令人佩服攬到我突然間好想返食!
睇來我下次會CALL佢 !

PART1:話明培訓左好耐都吾得...吾好有咩期望,算啦同囡囡互相毛手毛腳,佢仲用妹妹磨我細佬,偷桃,玩蛇等等
            有技師同佢講:妳愈來愈咸濕啦...WO...正合我意 ...PART1都甘,期待PART2出色表現
             囡囡真係超好傾...係我笑得最開心既一次 佢既行為動作實在非常有趣... 舉D例啦:
             可能佢差錯腳,入房同我打招呼個陣都企吾穩! 仲拓下個眼鏡係到傻笑
             除左自己對高跟鞋, 穿上我既拖鞋係房周圍走!出去攞油個陣著返自己對高跟鞋差D仆倒 ....
             最過癮係佢去攞油同洗手,係走廊飛奔來回 對鞋"咯咯"聲,係遠處已經聽到...返到來喘晒氣甘
             摸到佢有汗出...嘩!駛吾駛甘博呀 佢話慣左 "快人做快事"WOR,好野...好頂癮 !加分:thumbs_up.gif:

PART2:以奔跑既速度來回,攞油吾駛三分鐘!:thumbs_up.gif: 可能囡囡苦練過,加上高人指點...PART2驚喜無窮
             PS:除左眼鏡,囡囡更可愛...傾耐左知道佢見識廣博...對多國語言有興趣...仲識UP返幾句!:thumbs_up.gif:
             囡囡崇尚潮流,(第一次同技師以英文名相稱) 而帶眼鏡係佢既興趣亦係個人造型!:cool:
             吾係扮特別博客人睇中!平時玩下Facebook, msn ,寫下blog,放下自己D帶吾同眼鏡既相上去等等......
             如此一來,同客人話題自然多左,同佢上鐘絕對吾怕悶 !仲笑吾停添!再加分:thumbs_up.gif:
             入正題啦...囡囡RPP吾錯,掃到我腰,背 ,袋袋同小頭,好X正,起晒雞皮! 微波...所以波推無FEEL!
             重點要提既係佢條"俐"...囡囡由頭賴到落腳,耳仔,lingling,肚臍,來回三次,
         最重要係無用果凍!佢賴到大脾根既時候,我好緊張捉著佢隻手,驚喜出現啦...
             有D野係我個袋袋度打轉呀 .......佢無同我吹!
              其實有甘既服務已經超乎想像啦,可能下次我會得到更驚喜既服務WOR
              囡囡有大車牌,法kiss,雖然波細但pink ling,打井深入成功 ,妹妹好窄,幾好水,淫叫動聽,七情上臉
              係狂車互摷下...最後興奮爆出 ...佢仲話我攪到佢妹妹好多水添 !再次加分:thumbs_up.gif:
              再次極速奔跑去洗手,返來傾左陣,攞佢 no.         雖然囡囡外型一般,但服務上要再三加分:99分
          最後回頭一笑,同我講:{你很可愛啊}揮手講拜拜,完滿結束

ps:本身諗著一次過寫晒三個既,但由於!))號既報告篇幅太長啦(以上只係個人經歷,ching們吾好攞來做標準)
     只好再次分前後篇寫...請ching們見諒

後篇預告:天真爛漫既紅牌小野貓@^號(由開鋪到依家...保持水準:thumbs_up.gif: )
               大波電視精!!*號(講起就火啦 ...報告中自有分曉)

請多多支持小弟...報告累積太多啦,加上個人超累  ,已經出吾徹啦

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-1-12 18:25 發表
請多多支持小弟...報告累積太多啦,加上個人超累  ,已經出吾徹啦

三哥仲有好多料未出咁喎,咁咪差不多試晒KHO D女女,小心身體呀.
版主有心 ...小弟真係差不多試晒啦!
睇來要轉場玩lu

引用:
原帖由 anticsl 於 2010-1-13 04:20 發表
CHING睇黎好LIKE佢喎,睇CHING描寫得咁詳細就知啦
吾係話好like個隻...只不過囡囡比較勤力,我好欣賞!
詳細d只不過係想抒發下感情姐
如果鍾意好傾囡囡既ching,佢一定令你滿意:victory:

引用:
kenclinv613 高級骨精

引用:
原帖由 kprau 我都想要!))電話
多謝c兄
收pm啦 ching! 記得同佢溝通多d,服務水準自然有所提昇

引用:
原帖由 jet-jet 於 2010-1-13 11:17 發表
睇來C兄確實對女女好有好感,去搵多2次,我怕你沈船
放心,我思想清晰冷靜:cool: !我會鋪鋪清,流精不流情
其實有d囡囡搵過4次,都吾會有d咩野
多謝ching提點

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-1-13 16:20 發表

大佬我又要
估吾到咸魚cing兄你都要!
收pm啦...

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-1-13 11:19 發表
好心急等果兩集呀c兄
引用:
hokw 高級骨友
多謝師兄, 奇代下二集!
多謝ching支持!!
已經寫緊...希望可以盡快攪掂

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-1-13 17:06 發表

我都係正常男人尼嫁
而且仲未結婚tim

"鑽石王老五" wor......

13 12
發新話題