發新話題

!^! 桑拿榜 榜首(銀x)報告

!^! 桑拿榜 榜首(銀x)報告

長期榜首.但好少CHing報告.所以决定一試.地点好就脚.香格里拉後面.招牌不大.睇唔出入去都幾大間.大場格.沖凉好光猛.格數算多.入房按港式138包推.包出.免小費.濕9經理話.隨時可轉VIP房不過要388.即係開大.囡囡入房*(號.  23才.河北人.高大.白淨.佢話佢新做.如果我後生.淨睇樣同皮膚可以9硬.Part 1  渣到夠.直頭唔識按.廿零分鐘後.叫佢快D做 Part 2.上面少少格手.下面就格褲.三兩吓手細.搞掂.全程1個鐘頭.  無乜好.  想淨出火.  快.  平.  乾淨.  近.        (返HK上網睇番.*(号都唔係果個)

回復 2# 的帖子

我就係想話比各C hing知.佢嘅公信力.自由判斷.

引用:
原帖由 sunnywong 於 2009/6/17 16:28 發表

c兄係咪你原創?
如果係試後感自己覺得點呀?
一次睇唔晒全部.    睇自己買乜嘢Lo.   去開大場(後知).   買開細嘢.   係咁上下架La...

引用:
原帖由 hammy 於 2009/6/17 16:43 發表

do this report is your expirence or transfur from another website ching ?
我係在15-06-2009 下午2.30分左右去嘅...

回復 14# 的帖子

YYYYEEEEESSSSS

引用:
原帖由 骨總 於 2009/6/17 18:44 發表
fairview兄去之前冇諗住開大, 去到之後至知係開大場
骨總文字理解力.唔錯.知我想乜..

引用:
原帖由 Yip佬 於 2009/6/18 16:27 發表
fairview兄如果開大囡囡質素值唔值番食?
會.如果一心去開大.食     因當天係想去試吓個塲.  同埋無乜水.

發新話題