發新話題

捉完易實發

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-4-21 00:00 發表
睇左d回應都唔知好嬲定好笑,大多數ching都覺得特別服務不能强求,什至乎有個別ching話我無品,唔夠中肯唔夠客觀!
我只想重申一點....我絕對明白各ching的提點,本人從十年前到祖國浦己明白特別服務不能强求 ...
我都好明白樓主心情, 其實有可能係大家溝通上嘅問題, 所以第日交易前真係要講得一清二楚, 特別係用普通話泥表達, 更加要小心添

引用:
原帖由 kenhkb 於 2009-4-21 10:28 發表

係過程當中從沒用過油,
點解當場唔問條女?......有問過,沒回應,繼續佢有佢做!!
之後我又無話發佢難渣,只係輕輕發下悔氣,點知佢仲話,呢間房容易比人見,下次換過第ニ間,招呼會好d,頂佢!!
係邊間房?..休息 ...
雖然以前聽見好多brother讚# *, 但係啲囡囡做耐咗就會變質,初頭會比好多bonus搶客,不過當熟 客多咗就咩都唔送。

引用:
原帖由 mongping 於 2009-4-22 01:06 發表
所以有d女未能做到個客另類要求時咪上街街唱服務差:_n11: , 呢樣唔肯個樣唔肯:: , 又要入超級黑名單... 我通常睇多d兄弟嘅評語至下判斷。一個話衰未必可信, 但當有3,5,7個都咁話就可信性幾高啦 ...

同樣地,一個人讚嘅囡囡唔一定好,多幾個人讚嘅囡囡,我至會去試。

引用:
原帖由 RAYMOND28 於 2009-5-6 02:58 發表
hello,我又來給点意見,我知很多師兄去邪骨机湯都不下幾百次,和我一樣,我的絰驗是這是一种服務牲行業的消费,很難有一套特定的標準,,付出與收成是否成正比,是每個人心中那把尺,
所以咪要係呢度講出泥,等大家評吓理囉

發新話題