發新話題

【冬芳國】搵bonus

【冬芳國】搵bonus

收到料話呢個塲有個囡囡有野送喎,出發前打電話比佢約定時間,準時到逹,沖完涼經理帶我入房,等咗一陣,有人拷門,以為係囡囡,點知又係經理,佢話因為囡囡做緊call鐘,要等一陣喎,問要等幾耐,佢話唔知,咁我心諗佢咁講法都起碼要半個鐘以上掛,點知等咗幾分鐘,又有人拷門,以為經理返轉頭,打開門,一條樣子普通中女出現,自我介紹,就係我想搵嘅人,我地攬咗一陣,佢就話先去攞野然後慢慢玩,無幾耐佢攞咗一杯茶同一枝油入黎,跟住就lock門,自動將自己身上嘅衣服全部解除,我當然禮尚往來除晒我自己啲衫,佢個身體可以講係亳無禁區,滿足咗手口之慾之後,輪到佢做服務,佢用條脷係我全身走咗一輪,去到最重要部位就不停打圏,等到個度變到硬晒,佢就成枝吞晒入去,望住枝野係佢口裡一出一入,佢個身體仲不停轉換唔同角度,係視覺同臅覺神經強烈刺激之下,終於一發不可收拾。最後埋單218。

引用:
原帖由 SmallBoy 於 2009-4-2 01:18 發表

achau6688 C兄,
你有成 385 個小時 "岸拉" 相信你睇帖多個我 N 咁多倍, 知識一定比我多, 但你處男回帖就一定要幫你啦.
羅湖坐 306 大巴過左冬瞞之後再過多2個站就駱車, 洛車後再問人就好快到走店啦 :lovel ...
82號大巴東門中下車行前幾步就到

引用:
原帖由 sengir 於 2009-4-1 23:42 發表
借問ching 這個是standard service 定係熟客優惠?
唔係個個bg有bonus送嘅

引用:
原帖由 hokw 於 2009-4-2 13:39 發表
請問C兄正確地點, 一個東門中, 一個过二個站
地址:  羅湖區東門中路東方大廈格林豪泰酒店九樓  
電話:  0755—8228 3301
交通:  羅湖火車站搭82、206、303到東門中(前行10米即到)

引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-8 08:35 發表

係咪喱間didit兄?
就係呢間la

:PIC2"
引用:
原帖由 骨總 於 2009-4-8 09:17 發表

好似係9/F , 唔知有冇記錯.
睇返16# 的帖子la

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2009-4-4 08:57 發表
周杰倫名曲

不能說的秘密  
學夜鬼兄做法,淨係講比桑拿街有貢獻的會員。

發新話題