9 12
發新話題

老人家雜錦咸甜報告分享(第六輯)

引用:
飛鴻:前身係楓葉林 , 舊地重遊感覺唔同 , 冇左樓下disco砰砰聲既震耳嘈吵 裝修比起之前企理左 廳細左少少房卻一般 , 先鍊腳後入房 , o個位肥妹足浴師功架一流 , 到晒位唔係求其鍊下禁下 骨女No.28真人非常靚女 一個小擁抱已經滲出點點體香 係一種花香味(香水作怪 ) 深色通花喱士under引死人 皮光肉嫩波波彈手 埋單$178(冇帶coupon)加$10鍊腳$188落樓
楓葉林時代去過幾次, 印象係管理差勁, 但係軟件唔錯, 而家唔知改變成點, 搵日上去睇睇先

引用:
原帖由 oldcat 於 2010-2-12 08:42 發表
點解今期無竹園嘅
唔通期期都要有竹園份咩

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-21 13:52 發表

收 pm
門兄, 唔該pm埋比我

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-22 11:52 發表

收 pm  
收到la, 唔該晒

引用:
原帖由 joe98 於 2010-2-23 12:10 發表
又係我回你, *@小肥大波, 幾Q, 有D AV巨乳feel, 可以一試, 比較 green, 個人冇機心....
有無吹奏服務?

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-2-25 20:15 發表

C兄仲話 *) 企係道比佢鴨仔飲水 wo
唔知果位C兄會唔會已經搵左佢好多次先有呢?
試過的確係有:victory: ,不個要主動要求至得

引用:
原帖由 Yip佬 於 2010-2-25 22:50 發表

9仔有朋友係佢長期客最少超過兩年, 半次鴨仔飲水經歷都冇, 89試過三次最後果次係旺場冇得選擇輪到佢, 賴下袋底有飲水動作冇, 個人體驗不喜勿插
你個朋友搵咗佢兩年幾, 咁可能佢有啲服務好吸引

引用:
原帖由 mongping 於 2010-2-27 00:19 發表
通常都唔洗開口嘅。勉強冇幸福嗎
未必係勉強嘅, 可能佢預咗比你, 不過你唔要求, 佢就當你無興趣個啲額外服務, 慳返咁解啫  等 於你去食蝶腸粉, 有啲店員會自動幫你加晒甜醬, 花生醬等等, 但係有啲要等你要求至幫你加啫

9 12
發新話題