15 12
發新話題

福田整個日式(爽,擺明偷食)

果度的囡囡好斯文,唔會亂噏嘢嘅,我就去過幾次,有3次係同一個技師,都冇事發生。

引用:
原帖由 cmwaihkw 於 2009-4-14 14:57 發表
師兄可唔可以PM留一留酒店名同地址呀
樓上有C Hing提過地址,係強路站。

引用:
原帖由 暗黑騎士 於 2009-4-18 23:32 發表
唔會打個飛機就離婚甘大鑊卦....  

師兄埋單要幾錢呢???  果100即俾定點樣? 如果跟單俾老虎見到點算???

只係有得隔衫摸, 爭0的喎....  

反而對鳳蛋碌0郎0郎更有興趣, 應該幾好FEEL.....:_n8:
108+100(現金,同隻老虎講話帶埋錢袋跟身安全的,唔會俾Locker仔偷)。

引用:
原帖由 Mozart 於 2009-4-21 16:46 發表
RMB208 with tons of happiness and excitment....GOOD AH, Good AH...
Did you tiger (wife) notify for the extra 100RMB airport tax???
Different tiger got different response. Good Luck CHing... ...
Tell your tiger my the locker-keepers might steal our money, so as to take our wallet by our own. That's why I can pay the extra by cash!

引用:
原帖由 easyfat 於 2009-4-30 05:31 發表
ching:good2: 甚麽名酒店?
間店叫金太陽,在粵海之星三樓,按腳的座位有獨立lcd電視,按腳是送的,水準不錯,有嘢飲,有嘢食,又有生果送。

千祈唔好話我賣廣告。

引用:
原帖由 mikel1919 於 2009-5-8 12:22 發表
福田係個好地方, 只要有銀, 咩都有得玩,
非常讚同,我週圍去,福田就去得最多,尤其呢個場。

引用:
原帖由 hk_abcdef 於 2009-5-11 18:05 發表
估唔到.最終都有人講這間場出黎.我都去左幾年啦..深圳有邊間真係冇呀...不過最緊要唔好咁揚...六點前..重有discount....場如果要食野..唔好食炒野...蛋面好啦....
Ps...massage完...行前d..有間...肥羊王...食羊ok  ...
味道唔錯,尤其是羊奶酒,好飲。但係幾貴下!

15 12
發新話題