發新話題

鳳凰韓式桑拿雙飛全體驗

鳳凰韓式桑拿雙飛全體驗

前排在桑拿街上体圖片,發現鳳凰有雙飛介紹(不過我估大部分SN都有。。),小弟從來沒試過:smile1: ,所以特地跑到鳳凰路去玩下

一入門!真係有眼福,3排技C整齊列隊歡迎我,一眼望去,有好幾個唔錯 ,剛好9點換班,所以撞正技C報道點名。

拿拿聲沖完個涼,叫部長拿D no.比我揀, 第一個到就是好,任你揀,都冇上鍾, 同部長話玩雙飛,介紹個靚女同索女,一個要樣靚,一個要胸大.

部長介紹左@@@同*(

agree, 即時上房, 人帶到,@@@的確生得几好体,冇介紹錯:good2: ,*(都可以,不過身材冇我想象中大,照殺.

2女一入黎就問系唔系要出兩次哦, 廢話,來一次我需要雙飛嗎.二話不說二女即時幫我脫褲,幫我按兩野就開始拿油, 然後就起飛.

發現雙飛唯一不同就系兩女嚮我兩粒ling道一人一粒搏命舔, 兩個叫春又叫得真係几high. 唯一唔爽系一人訓我一邊,手郁起身唔方便. 不過左擁右抱的確几唔錯

之後就幫我推patpat,按下背, 都比較正規,唯一系@@@都唔出力,態度明顯比另一位差

最唔爽的系唔俾除衣服.喳起身好唔爽, 仲要玩躲避球

話感快就到鍾,再起飛一次,今次比頭次仲快...

出去休息廳坐左下,部長問如何,回左"態度唔得,服務一般, 系邊個技C我就唔講了,你地要改善下"

閃人,埋單298. 總體環境設施唔錯:good2: ,女質素唔錯:good2: ,只系態度差:icon9.gif: ,服務差:icon9.gif: . 怪唔得好少見C兄介紹依間...初次發文,多多指教

引用:
原帖由 philip09w 於 2010-3-6 10:56 發表
ching 有開大服務ma..
貌似冇bo, 都系飛機餐

引用:
原帖由 黑客 於 2010-3-7 11:07 發表
雙飛就係咁!
最緊要兩條女要夾!
Agree~唔系的话真系好冇隐

引用:
原帖由 hayschun 於 2010-3-9 11:01 發表
怎么没有相片啊一点都不真实啊
冇计,就系条女唔合作…

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2010-3-9 16:48 發表

老友又陪佢傻埋1份
哈哈,原來他係穩笨,冇體清楚

引用:
原帖由 星島馬王 於 2010-3-11 23:11 發表
玩雙飛要做足準備!
1一定要開大!
2一定要二女互動.互助合作.絕對信任,一定不能中途換套!
3食用三鞭丸,養足精神,三日不行房,上陣前1小時飲用2支大陸紅牛
4自備杜雷c持久型號開戰,
小弟上星期日在東莞玩得好滿意!
C兄东莞边间啊,介绍下,仲有女女No.

引用:
原帖由 門小姐 於 2010-3-20 19:33 發表

468 係房費
我都想知道wor, 包唔包房費,女多無多wor
食色性也~

發新話題