13 12
發新話題

任翔飛No.58

任翔飛No.58

先講個場,在彭年酒店旁邊的天俊大廈7樓。第一次去竟然揾唔到電梯上樓;正想走人之際,在大堂遇到位男知客帶我上樓。更衣沖涼房比較細,休息大堂好細,直接入房;房間預咗都係細,地下舖張床褥就係咁多!頂∼都幾簡陋下喎!部長話介紹個技師No.58,做得非常好,見有人講過這號碼就即管試下!
黑龍江囡囡,藝名叫惠子。
身材有東北人的特徵比較粗獷。她說25歲!
樣貌不算標緻,順眼咁啦!
本來我仲好煩惱考慮半套定全套之際,見到囡囡就決定半套就得啦!
開始正骨,算不過不失,幾夠力水;約廿零分鐘貨仔就轉身,叫我可以剥光豬喇,而佢亦寬衣解帶,除賸條短裙!對波唔算靚勝在真波,幾好揸手!幻想一下同隔離個怨婦人妻靜雞雞偷情,個feel就好到不得了!佢由耳咀到同我濕車,我對手亦由對燈掃到落佢妹妹,仲無格手,佢全身就好似火咁熱!唔客氣啦,拉開丁方小內褲,一路直落打井捽西,囡囡係水頭充足之人,一捽就大開水喉!見佢咦咦哦哦,就加多兩錢肉緊起勢捽…………
囡囡口舌工夫好正,全程「含、吹、瀨、啜」有成三十分鐘,最後口爆仲要舐到乾乾淨淨至放你走!比御記某些技師被人稱什麼簫后,什麼魔笛追魂之類,果班師兄好應該搵呢位囡囡試下,就知咩野叫功架,咩野叫徹底!
建議:搵呢條女,全套入個窿就無謂啦,慳番幾條野啦!個人認為半套是最見佢口舌功夫!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 franktahk 於 2010-1-19 11:36 發表
Ching點解唔入窿 是否個樣豬扒
入窿就你郁,過程咪又係咁上下!口舌服務就唔同喇!
當然囡囡樣貌見仁見智啦!加D幻想會好好多嘅!

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2010-1-19 12:18 發表
c兄係咪環保
囡囡冇用套,唔知係咪環保哩:biggrin:

引用:
原帖由 didit 於 2010-1-19 13:12 發表

請問口舌服務收費幾多
呢度叫半套,收298人仔!

引用:
原帖由 小不良 於 2010-1-19 13:23 發表
唔交合未必係個樣豬扒
接受唔到早已換人
懂得口舌服務囡囡比起交合更爽
唔算扒,只是唔啱我啫!
口舌服務真係有一定難度架!

自己睇相啦!

引用:
原帖由 ilovethisgame 於 2010-1-19 14:23 發表
原來ching玩完半套。

唔怪得唔食味精啦!

我信ching介紹。

甘我應該試邊個先?
大個仔啦,識得自己點餸食飯啦!

引用:
原帖由 好淫一個 於 2010-1-19 17:31 發表

係咪個個都有同樣口舌服務架,如果唔係D CHING試完番黎話冇口爆,你又比人插喇.
據講半套就是口爆架喇!
但亦有分過膠同唔過膠!
No.58就同我冇過膠,直接品簫!
其他係唔係咁,我又無做問卷調查喎.:biggrin:

13 12
發新話題