發新話題

時記33 + KT01 & KH19 短評

時記33 + KT01 & KH19 短評

喱兩日時記紅爆兩台,都唔知出唔出個報告,出鬫麻I唔知契漫w增興!不過我出報告,最大動力來自希望幫到好的技師賺多一點

當日16:50sms時22,想試試一代Karen Wong嚗F害,佢話ok,點知沖完涼,個部長話個客要加鐘。其實如果已經有call鐘跟,係唔係唔應該再比加鐘呢?算!部長話帶我入房揀過,走過時見過瓜子口面,瘦瘦技師,問部長幾號,得知係33。貪心,入房後話想睇睇,鱄2仔,都唔錯架,但心仍然掛住個威潔,最終做了好耐無做翵 --- 退!跟部長講都係要番威潔

我照舊趴鬺氶A威潔一報完鐘就坐鬺猢at pat上按,喱招我最鍾意!按時傾偈佢又時不時烏低,鬖桼銌蚖y,再加上呵黈臐B錫錫面珠仔、舔鵀掍J,好feel到不得了!跟住落油推背、rpp,普普通通,ok啦!不過,過程中,成日有D熱牉L到pat pat同jj,初頭以為熱毛巾,後來知到係熱雞蛋,好舒服

Part II開始,佢唭痚撳銦A落油慢火煎魚。兩人面貼面,佢慢慢錫耳、頸、面,我就幫佢檢查身體,其實真係幾唔方便,時記工衣恤衫加外套,短裙加絲襪!不出所料,甲級波,rpp,草原漫步,...... 上面說時遲那時快,已經輕車,慢慢轉波,玩c仔:victory:,好爽!因為之前出過,所以幾耐鼣ㄔ憧X。我怕威潔ョA話放棄,佢唔制,被佢攬得肉緊D,車得行D,終於在佢頑強鬥心下攪掂!

換衫時,更衣話22同33好friend,住在一起,以前都在KB按腳。心諗按腳轉技師都好車得 ie KB06、時22、時33、TFD68 etc.

時記33
相頭:75
身材:74
服務:>88
番啅指數:100%

KT01
相頭:73
身材:78 (小圓潤 + B + pink)
服務:>88  (俱有feel重型車牌)
番啅指數:80%

KH19
相頭:88
身材:85 (苗條 + B+)
服務:>80 (有heart,不是開放型)
番啅指數:100%

要電話請開聲,3個都有!

引用:
原帖由 SOHO 於 2011-1-17 13:42 發表
四分又三連發??
喱三個唔係同一日。不過你都無錯

引用:
原帖由 邪王 於 2011-1-17 13:44 發表
KT1岩我胃口
我嫌唔夠苗條!做乜加分鼓勵

引用:
原帖由 tingman 於 2011-1-17 13:46 發表

這個情G對CALL鐘客人真係好吾公平
我都係咁同部長講,佢話鶩茷都係call鐘。有乜關系?加前應check check嘛

引用:
原帖由 tingman 於 2011-1-17 13:50 發表

小弟比較喜歡KH19呢
KH19相頭正,開朗、健談!好正架!

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-1-17 13:53 發表
時記套工衣真係麻麻牋eel....
OL誘惑

引用:
原帖由 klfung1031 於 2011-1-17 14:00 發表

有d肉地好d呀!! 我喜歡有d肉地既女女.
KT01有車有肉,琝A!

引用:
原帖由 baoke 於 2011-1-17 14:07 發表
from Adv photo, I'd prefer 時記33
though the other 2 are very pretty either

thanks for sharing
KH19 is the prettiest among the 3. Trust me !

發新話題