發新話題

情人節在 “講員” 找情人

引用:
原帖由 我係廚房仔 於 2009-2-16 07:35 發表
情人節要去wet又要避老婆打心理戰爽wor, c兄唔驚仲要交功課咩  
我係廚房仔 C兄,
小第其實都有 d 驚架, 如果唔係細細佬點會在場內忽軟忽硬呢 ?? 祇不過諗住食左先算啦 !! 大不了講大話弄個籍口囉

引用:
原帖由 lodger8008 於 2009-2-16 01:57 發表
!) is good services but face is   ar!
lodger8008 C 兄,
相信 c 兄曾經幫趁過佢吧, 所以才知道佢容貌, 小第祇是小小同意 C 兄講法, 不是百分百絕對同意, 有陣時外形樣貌真係見仁見智, 各花入各眼, 小第認為囡囡用心服務客人滿足就 ok 了.

引用:
原帖由 zaku008 於 2009-2-16 00:56 發表
2 個 bg 相貌如何
zaku008 C 兄,
** bg 樣貌請看街街廣告, !) bg沒有相片, 個人認為 ok 合格.

引用:
原帖由 mark34 於 2009-2-17 19:27 發表
比口水浸住濕漉漉 wor.
mark34 版主,
你講得對呀 !!  所以囡囡第一時間清潔細細佬, 第二時間抹乾淨耳仔呀 !!

引用:
原帖由 骨總 於 2009-2-17 23:56 發表
始終覺得佢地骨女少d.
骨總兄,
囡囡告訴我, 正常全女班 Full Team (日+夜) 共有四十多個囡囡, 但那天真係祇有最後三個囡囡, 女主任也說房間也緊張, 我都係企在房門口, 望住清潔阿姨搞掂才與囡囡一齊入房.

BTW, 請問總版主及其他版主, 我這個帖子是否寫得不好所以不能被評分呢 ?

引用:
原帖由 lilibuttket 於 2009-2-18 20:46 發表
smallboy兄點解會時軟時硬?
lilibuttket C兄,
細細佬點解會時軟時硬呢 ?? 因為怕情人節晚上要交功課比老婆, 但條淫根朝早又彈起左, 所以心理影響生理囉.

引用:
原帖由 pk人王 於 2009-2-18 20:11 發表
夾腸仔爽好多wor boy兄:_n9:
pk人王 C兄,
夾腸仔固然緊係爽好多啦, 但個人風格一般都係由囡囡自由發揮, 特別係 First Time, 一般無要求或特別選擇, 但與熟絡左之囡囡就當然想有一點點的個人要求啦, 但一定先問准囡囡可不可以做其他增值服務, 不管要收費或免費, 唔想強人所難, 人地都係搵餐晏仔傘.

引用:
原帖由 大袋淫魔2005 於 2009-2-18 11:35 發表
其他人講到點好點衰冇用, 最緊要自己鐘意自己岩心水自己合眼緣  
多謝大袋淫魔2005 C兄明白.

發新話題