13 12
發新話題

塞 翁 失 馬

塞 翁 失 馬

禮 拜 日 本 來 想 試 港 濠 18 , 點 知 佢 放 假, 唯 有 去 另 一 個 濠 啦, 去 到 例 牌 整 枝 大 啤 餐 蛋 面 , 食 完 入 房, 因 為 相 好 又 係 無 返 同 冇 乜 心 水, 就 輪 牌 黎 在 過 肥 肥 地 , 算 啦 又 唔 係 造 人 世 ,因 食 飽 野 就 坐 係 床 邊 裨 佢 按 肩 , 按 唔 到 20 分 鐘, 就 從 後 渣 我 個 波 , 重 話 我 個 波 大 過 佢 個 波 ( 我 需 然 高 高 瘦 瘦 但 係 有D 胸 肌 咖) 你 渣 我 梗 係 渣 番 你 , 混 戰 一 輪 跟 住 落 油 起 機 , 上 下 無 格 手 好 多 水 順 利 起 飛 , 臨 出 整 個 小 濕 吻 估 唔 到 肥 妹 仔 咁 熱 情 又 好 玩 埋 單 188- 報 紙 Coupon 30 = 158
技 師 Number 89

We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 好淫一個 於 2009-11-12 23:03 發表
MARS兄,睇相女女個波都唔係細,你胸肌大過佢個波,我唔信.
囡 囡 搞 下 爛 Gag 姐, 唔 使 咁 認 真
We can fly so high and never gonna die

引用:
原帖由 腸仔文 於 2009-11-12 23:40 發表
有c兄講過話d餐肉麻麻火腿正d wor
真 係 麻 麻 地, 下 次 淨 係 要 蛋 算, 補 充 下 流 失 蛋 白 質

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-12 23:45 發表

我睇錯,師兄應該係打電話去,我以為師兄人在KH跟住轉場,一場誤會, sor
講 咁 多 野,謝 老 四 試 左 18 未 呀 ?

引用:
原帖由 深圳謝拉特 於 2009-11-13 00:35 發表

未呀,睇完新相唔想試喎...
無 化 妝 隻 眼 係 細 左 D , 但 對 野 重 係 好 有 份 量 喎

引用:
原帖由 snake50 於 2009-11-13 01:05 發表

真係最高享受的呢!個人覺得咁樣好有女友感覺呀....我都好喜歡架..
蛇 兄 係 骨 場 都 有 類 似 經 驗 ?

引用:
原帖由 33 於 2009-11-13 01:23 發表
MARS兄, 多謝情彩報告,
有沒試過no. (  呀

想問,  sz 天氣如何?
9 仔 高 妹 尼, 你 試 過 咩 ? 個 人 對 太 高 既 女 性 冇 乜 性 趣 羅 湖 區骨 場 暫 時 尚 算 平 靜 , 第 二 區 就 唔 知 .

引用:
原帖由 夜鬼 於 2009-11-13 04:43 發表

好似係微波爐wor
接 近 高 瘦 平

13 12
發新話題