發新話題

深喉BG吹吹吹報告

引用:
原帖由 lovecupid 於 2008-10-29 21:10 發表
昨天休息,食飽飯上深圳,心中計劃波推定吹爆好,又想試新場,又唔想駛太多錢……人Cheap就係咁。

諗咗好耐,去到羅湖地鐵站,由E2出口上地面,行一陣….路經New源、新痕坐、Moon Light城、金Beach(在M ...
師兄~你個評分度無左囡囡個樣貌ge~
o ng ok ar?

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-29 22:40 發表

哈哈哈!  愛神兄 你個環保吹包膠好攪笑!
去咁多場, 只聽過正宗環保吹 / 袋袋吹, 真係未聽過保鮮吹,
請問咩feel呢!
小弟係HK$都試過長平公主做波推,  完全冇feel,: ...
流水師兄~
長平公主係幾多號ar?
我上次去港$~囡囡玩得好放~漫遊全身~
但最bad feel o既反而係locker仔&個部長~
locker仔全程系度玩手機發呆理都唔理我~
個部長就好似答我一句都懶得甘~
剩係快快催我入房

引用:
原帖由 流水無情 於 2008-10-29 23:52 發表

師兄 你唔係諗住我會記得長平公主咩no.呀!
最近去左3次, 囡囡都俾漫遊! :victory:" /> :victory:" /> :victory:" />
好呀! Locker 仔唔理你, 你又唔使俾tips, 有咩問題呀!
果度D部長/主任係咁架啦! (已前冇 ...
甘又講得岩~
不過個feeling唔太好~
有間新場雅頓(港都)一條龍由locker仔到部長經理到囡囡~
服務態度都好好~感覺賓至如歸d~

引用:
原帖由 yat 於 2008-10-30 00:42 發表
#13港都 一條龍幾銀?我要部長:heart:
港式$208-$30 coupon=RMB$178

發新話題