9 12
發新話題

雅頓新場巡禮

雅頓新場巡禮

應大象兄要求~又見呢排比較少羅湖場介紹~
決定系度出番個雅頓新場巡禮~

雅頓系國貿站~一出站系海燕果度行入去就係~
系海聯會館樓上~
唔洗5分鐘就到~好方便~
一上到去已經聽到好大聲o既歡迎光臨~
入到浴堂個locker就好似見倒朋友甘勁好笑容甘招呼你~
呢一刻個感覺已經好好~

沖完涼先系大廳度按下腳~
名為按腳~實情係探停下軍情順便睇下有咩囡囡~
大堂約有廿另張椅左右~
據大堂鬆腿妹講~雅頓新裝修3個月~
原名叫港都~而家連個招牌都未改~
各位師兄去到唔好以為去錯地方~
按腳期間見d囡囡行黎行去~平均質素真係唔錯~
按完腳就有個男部長行過黎問係咪朋友介紹黎~
我話係~仲將頭先按腳囡囡講o既野同佢講番~
佢即刻話我果然有備而黎~hehe~:cool:
佢話大家男人最明白我地心理~
即刻問我想要咩類型o既囡囡~
佢話出黎玩無非求開心~梗要揀個岩心水ge~
唔同師兄有唔同需求~唔代表被彈囡囡唔好~
所以就先同我地揀左先廢時彈鐘~
講得好! 於是我就話要個手勢好ge~
佢於是話#號啦~包你滿意~

唔講唔知~個場d房收得好埋~
坐系度按腳o既時候都諗緊d房系邊樹~
最後原來係拉開一塊廉~
哦~原來d房系晒裡面~真係唔講唔知~
各位師兄去到時不妨搵下先~

入到房等左陣個囡囡就到~
唔記得係四川定湖南人啦~
先黎part 1~手勢真係頂瓜~值90分~!
拍得住正骨場~傾落先知原來之前系東方夏威夷度做~
佢連d大動作都幫我做埋~
又拎西瓜皮幫我擦背&用熱鹽包敷背~好舒服~
part 2~佢話先幫我rpp~再推前烈線~最後先r雀~
佢rpp ge手勢我都夠膽講係我遇過o既頭3位~
手勢好溫柔好有節奏~rr下又會掃下袋底&jj~
再系你背上打轉~搞到我成個人打晒震叫佢停手~
佢問我係咪唔舒服~我話太舒服忍唔住~
佢話只要我聽話有排我受:biggrin:
拎左個熱雞蛋黎碌我jj~我話太熱唔洗啦~

之後轉身按前烈&rjj~好特別地佢查左d油系隻腳度~
用對腳夾住我jj黎上下磨~以前未試過~
之後就坐埋黎攬住我幫我打~
上下無隔手~最後長江七號成功升空~!
出完野佢都無懶懶閒~繼續幫我按埋腰背&頭先走人~
賣單RMB$208+ RMB$20按腳-RMB$50 coupon=RMB$178

總結:而家好似無左$50 coupon得番$30 coupon
       另外做港式係送2個大堂項目架~d按腳妹有d都唔錯tim~
       唯一美中不足o既係浴室沖涼個花灑火力好似唔係好夠~
       好似沖凍水涼甘~
       不過整體而言真係唔錯~地點系正個會館樓上~
       又唔係系大街~感覺安全好多~
       各位師兄不妨一試~
      (打得好辛苦~記得加多d分俾我 )

Robertchan : 總共 1983 個字元,每 100 字元有 1 分,賣大飽整夠齊頭比你。
kkbbq:睇完篇報告己比超版爬左頭 加左分 但應承過你  一定要加  加多10分

dicsit師兄
唔會卦~
摸囡囡要加$100?!?
你係咪俾個囡囡呃?
我都唔否認有某d囡囡係我一定彈ge
不過我覺得個個場都有呢d囡囡ge
只係在乎多定少

spamhehe師兄
腳板底我都試過
不過佢係用大脾+小腿位置丫

d囡囡係著紅衫Deep V白短裙ga~

引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-13 23:38 發表

唔係好明,點解仲要加錢?唔係全包餐咩?  
我都唔係好明~係包晒ga~
我懷疑個師兄俾囡囡呃~

引用:
原帖由 mrkklo 於 2008-10-14 00:03 發表

個囡囡有病 , 好嚴重個隻 !
深度發錢寒 !!   
哈哈~甘個囡囡真係病得好嚴重wow~
不過邪場加錢摸囡囡我都係第一次聽~
我諗果位師兄可能係想講摷到囡囡翻轉再翻轉果d~
甘就可能真係要加錢啦~唔係個個囡囡接受倒~

多謝vat師兄搵到我果條囡囡張相呀!

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-10-14 12:46 發表

最敝無身裁呢, 低低都無FEEL啦
真人又無張相影得甘平wow

引用:
原帖由 icefire2008 於 2008-10-17 18:10 發表
又多一個可以一去既新場
等我下次又試下先!感謝報告
唔洗甘客氣啦!
記得去完返黎出包膠就得啦

9 12
發新話題