發新話題

黃後捉鼠記

黃後捉鼠記

首先多謝各師兄例如 robertchan, dirtyjoke, dicky-kok, gammom-yu, 流水無情、hips 教路,由點搭地鐵到搵邊個 bg 都講得好清楚,令我成功捉鼠。

6點鐘過關去搭地鐵,用10蚊紙幣買飛、找翻一堆碎紙。拿翻D錢但係點解冇飛既?

以為比部機食左張飛,咁咪諗住買過張o羅。好在多眼睇一睇其他人,原來D飛係成個大餅咁樣,我之前拿錢時張飛同D錢一齊放埋入袋,港燦即係港燦!

多得各師兄既教導,小弟一落車行左一陣就到達黃後。個場以香港黎講絕對係大場。入到休息室D裝修好靚,又有獨立電視,真係唔錯。同埋我真係未見過男女老幼都坐晒係個休息室度。坐我隔離仲係一個四、五歲既小妹妹!

要提下既係黃後D練頭妹、鬆腳妹有D都好得下。仲有D美容妹就埋黎 sell 我做推油加facial,一 set 成2百幾3百蚊都幾貴。但係比我見到個  "腎部 / 卵蛋 護理" 98蚊,聽落好似有D野玩,又見個美容妹幾正下,咁就問下係乜野黎,個妹妹話係做條腰,咁聽落又好似冇乜料到,所以都係冇做到。唔知有冇師兄做過?究竟有冇野玩?

坐左一陣同部長講要做黃後色,搵各師兄 pm 我既 bg (其實也不多所有師兄都係比同一個 bg),個 bg 外形同D師兄形容一樣,樣一般,身材一般,我就覺得係中下水準tim。但係 bg 手骨都幾好,按大比側同袋袋時手勢亦唔錯,攪到我好 high,唔洗出聲自動玩o者o者,出火個 part 就更加一流,我直頭 high 到爆!,非常滿意。

最後埋單走人300人仔有找。

行路四圍觀摩時發現有間水刀,門面極豪,下次應該會去試下。唔知各師兄有乜評價,有冇錦囊相受?

robertchan :多謝報告!努力,再接再勵!

冇法啦,我色迷心竅,只留意有關有冇野玩既料,其他野我係咁意睇下就算。
引用:
原帖由 robertchan 於 2008-10-5 01:26 發表

你真係要打籮友,在新手區講得好清楚,車票是一個好似打麻雀用既籌碼,你冇留心睇野。

水刀報告,多到不 ...

乜野係"冇大堂送"?
引用:
原帖由 ivan99 於 2008-10-5 01:42 發表

我都係剛回來,原來Saturday係冇大堂送。

咁大陸既 "大堂" 即係等如澳門既 "師父功"。

咁師兄有冇食到好野?
引用:
原帖由 ivan99 於 2008-10-5 01:50 發表

佢地話逢一至五,按任何雙鐘,送洗爪、採耳、鬆腿是但一項,香港假期例外。

咁有冇師兄試過黃後D美容妹既 "腎部 / 卵蛋 護理"?

肥肥白白既腳唔係好o岩我胃口,修修長長好D.

有d鬆腳妹真係好得,D美容妹同樣可食用,下次唔理咁多,搵個靚既美容妹,係私家房試下佢d卵蛋護理。
引用:
原帖由 tt234 於 2008-10-5 11:45 發表
我見有d服務員同部長都好得下.
我又見一個鬆腿既bg就咁將個客隻腳放係佢大脾上按,無氈毛巾,佢雙腿肥肥白白,肯定殺死某d ching:biggrin:

大家咁話。不過下次應該唔會搵翻同一個 bg, 因為個 bg 既外形唔係我杯茶。希望下次可以搵到個靚D同時又肯做飛機司既。
引用:
原帖由 gammon_yu 於 2008-10-6 22:10 發表
c hing 唔駛客氣......最緊要大家happy, 有好嘢一定同大家分享......:good2: :good2:

發新話題