發新話題

趕蠔唔再做好管理等如趕客

引用:
原帖由 nokia 於 2010-1-8 06:27 發表
小弟極少出帖,今次真係忍唔住要出句聲(冒住被版主關帖都要講):話說前晚再到趕蠔,淋浴後坐低,示意冇call技師,部長話而家得閒有8個技師,就由佢發辦,我只係話唯一要求,吾理好醜,只要大波,點知入房我一睇個技 ...
好有同感,同佢講咩,佢都係求其輪比你
咁我使Q佢介紹咩
0個次咪又係,又話介紹個服務好0既比我
咪又係求其輪
點知條女SERVICE好唔得
走時仲好意思問我正唔正,我話完全唔點
佢就:哦,唔得咩 一句就走左去
咁你問黎把能咩

引用:
原帖由 wawawawa 於 2010-1-8 15:37 發表
原全理解CHING感受. 我在其他場都試過, 要身材好, 點知係超級MICROWAVE, 女女嚟到又唔忍心叫佢走(佢都係搵兩餐嗜), 所以一定要自己點女女.
我覺得唔係女女唔得0既問題,骨運唔好緊有
問題係管理完全唔當客係客,闊佬懶理,
講真,無女唔關經理事,係講一聲咪得囉
你比我FEEL到你有HEART,我唔會咋你型咖
我一係等, 一係是旦搵過0者,都換左3啦,唔會走咖
你咪滿足下客人要求囉,又唔會用你好多時間
反正介紹女比0岩0既客係你責任,你真係唔使做咩
佢地再係咁,我真係唔去,SZ咁多場,我唔一定要去你到囉

引用:
原帖由 cliffccw 於 2010-1-8 23:39 發表
港ho根本就旺到暈,班部長根本就無壓力,多一個你,少一個你都無問題。就連女女都喜歡就請下假一排,我識一個沒什麼報告的技師,竟然可以放假十幾日,但都無叫窮。間場就是比我們縱壞了!遲D可能仲多投訴出現也不奇。 ...
但係佢地唔識珍惜,各CHING捧場的錯愛呢
當然啦,我見佢地對有D熟客係會好好多0既
有D人真係一個星期2-3日咖

引用:
原帖由 babycry1 於 2010-1-9 15:04 發表

管理層要自我檢討
佢地會我地就唔使0係到呱呱嘈啦

引用:
原帖由 hugoabc 於 2010-1-12 18:57 發表
港ho真係旺到暈, 無它, 因價錢合理, 而且D女又玩得放, 間場對囡囡服務有嚴格要求, 其他場跟本做唔到,唔冼下下講骨運,
你咁講好似HARDSELL左
如果唔使講骨運,就無人投訴啦
好似MA木左D喎
間場係有好0既地方,不過要改善的地方仍不少是真的

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2010-1-14 11:24 發表
唔講骨運就假,試過服務態度差,走前仲想揾我包月,真係發夢!我叫佢早d醒。
呢個係每個女女的夢想,邊有咁易醒呀

引用:
原帖由 HKguide 於 2010-1-19 20:38 發表
不過好多場都係無CALL就輪牌, 諗住你唔鍾意就會彈甘者!
不過彈多兩次佢黑面呢

引用:
原帖由 吾知 於 2010-1-22 22:35 發表
總之一句講晒要谷氣咪攪
基本上每次都係唔滿意佢地管理服務咖喎
係女女個PART OK咋喎
如果對女女都不滿,0個次肯定谷氣都得啦

發新話題