發新話題

港鴻中焦記

港鴻中焦記

唔開no#,想知PM 我。(可能我樣cheap):_n11:
一行三人,友人call左 23,我要左23個friend xx,
xx 感覺冷冷地,上(無試),中(佢話痛,so 無飲奶,只有玩ball ball),下(摔左十分鐘左右,無反應,唔濕=>我無引)
事後,佢出去洗手,我就糞係到等佢反黎,之後叫佢咀吓我lin Lin,有咀=>一起両止。我極之無引,念住叫佢走,但唔知點開口
整間房好靜、、、、好靜、、、(我係第一次係SN埸咁靜,無計!可能佢唔lam我啦).不過,大佬,我消費成200蚊人仔傢,交D戲啦,有D職業道得啦:_n11:

可能我無骨運啦

引用:
原帖由 門小姐 於 2011-7-8 07:57 發表

我諗有時唔係有無得捽既問題
如果全程西口西面對住你
有得捽到死   
門 Hing,完全同意,有得捽如西口西面,又無反應,sorry, 我比你摔啦 :thumbs_down.gif:

引用:
原帖由 fatgor1 於 2011-7-8 03:07 發表
嚴格黎講下路有得摔唔算差la
港紅既財哥講,佢地要求D女女比客捽 ga !!

引用:
原帖由 死海魚蛋 於 2011-7-8 03:51 發表

香港人wor
你係乜义人呀 !! 香港人 !! 我係香港人, 你唔知識乜野叫香港人 AR !!

引用:
原帖由 AVSUPERMAN 於 2011-7-8 09:02 發表
c兄睇得太多報告唔分真假以為係指定動作,有得捽又嫌無水,你以為係自己條女,囡囡已經做多,駛兩舊大哂可以為所欲為,真係影袞晒d斯文港人,机場唔岩你,不過去開大無得咀又會投訴,以后玩時問清楚有乜野玩先好入閘 ...
SORRY WOO, 我大場去, 細場都又去, HAHA........你係乜野人 AR, 斯文港人??

[quote]原帖由 咸魚佬 於 2011-7-10 01:58 發表
[/qu挑ote]

好啦好啦, 我挑你個...............gap gap 啦

引用:
原帖由 咸魚佬 於 2011-7-11 15:23 發表

咁咪好lor
見你咁好人屎請你飲杯好野

杯好野有冇加料先?無,唔飲傢 !

發新話題