30 1234
發新話題

向ZMT出發-雙飛之夜!!

引用:
原帖由 just4fun 於 2008-10-17 09:56 發表

咁市政府係唔係應該抽調各鎮人手包括KO,去樟仔幫手呢?
難度, 今個星期要"向DS出發!!"
It's not what u know,
It's who u know!!

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 14:01 發表

其實都唔可以咁講. 有質素果d好多都已經係果行發展緊. 冇質素果d, 就算佢地想入行都唔得....
又可能之前有質素果d過唔到自己o個關, 但係e+連份工都無得做, 又就黎春節...咁可能佢地咪豁出去2個月搵d快$$$返鄉下呢:smile1:

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 16:37 發表

呢個可能性都有. 不過比例就會小好多啦. 你話係咪
無計啦, 等小弟辛苦d上去實地考察後再話過比你聽啦

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 16:55 發表

妖. 你咪又係去zmt . 幾時去其他地方玩下呀. 上次問我咁多cp資料. 你冇理由都唔去一次架. 搵埋康師傅去玩啦
反而想試吓DS :victory:
康師傅近期好忙都唔得閒理我 :smile1:

引用:
原帖由 fivesixnine 於 2008-10-21 17:38 發表
Ekips兄午安,
終於你有冇試過條新巴士線上CP呢.
我就坐過兩次, ZMT重有幾間場想去試
上次諗住試下坐,點知佢話車程要兩個鐘仲要每粒鍾20分開車...咁當時計番落到去車站都30分...頭頭尾尾等+車程要3粒鐘,所以無試
我已經target左你個間香張浴足閣架啦, 下次一定要去試試先 :victory:

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-21 17:27 發表

想試就試啦. 如果去SN. 仲有好多地方俾你選擇架 .
不過下次你問完唔去. 我唔會再答你架啦
記得喇, CP仲有木輪區未去放底d毛.....我係指腳毛

30 1234
發新話題