30 1234
發新話題

向ZMT出發-雙飛之夜!!

向ZMT出發-雙飛之夜!!

ZMT出發-雙飛之夜!!

得知康兄的舊相好榮休之後,就決定陪康兄去樟仔散下心

準時1點打咭走人,約左康兄係老地方-火車站上面間大快活等。
e間大快活有樣好,就係有得免費上網!!:good2::good2::good2:

留下火車站好似開倉派米咁款,咁就同康兄鼠左去坐大巴。

上車,開車,落車。90mins度到達目的地。

轉個靚灣就到Hotel,龍X閣!!
e間龍X閣係康兄同我既至愛!處於市中心,
步行去大巴2mins火車站5-10minsFL3-5mins,食市周圍附近都有!!

見時間尚早就走去hotel對面間新X會浴足+按摩

浴足不及CP匯美…技師就好nice好好傾!!

之候就去fl揀女,康兄揀左個四川小妹妹,笑得黎真係好甜好可愛:_n9:!!我就揀左個湖南妹,康兄話佢似tvb康華喎:_n9:!!

之後就去左間新開的"今一靚湯",係小雨天斜對面。味度唔錯:good2:,可惜上菜超慢:icon9.gif:。可以一試如果你唔介意等…

食胞就返酒店happy hour,各自入房。

之候惡夢就開始喇...

e個樟木頭康華。涼都未沖就比佢KO一q。沖完涼又比佢KO多一q。再沖涼,傾左陣心事,之後又話黎多q。汗。我同佢講話不如聽朝先啦,佢就話睇佢表演啦。無可否認,佢係高手高手高高手,佢好清楚男人既心態。Eg.佢吹時會背開d頭髮比你目激整個過情,仲會情心款款咁忙住你。做個陣是花式又多又叫到好似生仔咁大聲。咬牙,切齒,皺眉,喘氣,伸淫…d表情就直頭可以問鼎最佳女主角。最後就緊係比佢再一次KO啦.

之後佢就話放生佢得唔得。。。。。。講明話包夜架喎。。。唉。。。算啦。你要走就走啦,我都驚我會精盡人忙。最後仲話千其唔好話比佢媽咪聽(因為我羅左佢媽咪咭片),我話得啦!!之後佢又好熱情咁又攬又錫。為防我又比佢強姦多一次,我就話趁我未改變主意前你好快d走。

之後一條友係房on99睇火影忍者,睇完又訓唔到,落樓過對面宵夜。宵宵下又籮又痕去左睇女(2am後包夜平100,即係300),又唔覺意咁帶左條女番房。Heehee

吹水,沖涼,開波。e條裡相頭唔錯,微波細lin,仲要係白虎(有興趣試既Ching可pm我羅contact) 講明先,e條女無service無叫床,同埋唔知係唔係好好生意,下面都幾鬆下

1q過後佢收到短訊,話男友仔搵佢,問我佢可唔可意走先。。。下。。。又走先。但聽到男友聯想到狼狗。咁就比1q(150) 錢放佢走。

係張床到典下典下又訓唔到,咁就打比舊相好,叫佢上黎傾心事啦。佢就話收工上黎。最後同舊相好攬住訓到10am。諗住比番一舊水佢買衫啦,點知佢話唔駛,請佢食個早餐就ok。

最後同康兄checkout,午餐,回hk!!:victory:" />" />" />" />

ps.諗今次一晚比人放兩次飛機的雙飛()之夜一定會刻骨銘心!!

kkbbq:淨係D相都要加20分

It's not what u know,
It's who u know!!

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-5 23:56 發表
c兄好強下, 一晚開4q
d女強d

引用:
原帖由 peter99w 於 2008-10-6 00:03 發表

師兄報告好正啵,尤其加左相添,重有美味晚飯小菜,張床又夠大,两個人look 來look 去都夠大呀
2房一廳,除開每人$180,3星hotel算唔錯啦!!:victory:

引用:
原帖由 jacky10 於 2008-10-6 00:03 發表
chin睇黎你一個人係點都訓唔著喎
生保床,無計la

引用:
原帖由 sttai76 於 2008-10-6 00:21 發表
ching你夠哂資格寫書啦:good2: :good2:
ching 見笑

引用:
原帖由 遮神 於 2008-10-6 00:34 發表
Hotel對面間新X會浴足+按摩, 是正規的還是黃的?
睇黎好似係正規的, 技師著polo shirt+運動長褲呢

引用:
原帖由 jojojo0522 於 2008-10-6 08:47 發表

多戲精盡人未亡報告 . 我玩咁耐倉女都食俾人放一次機. 你就一日之內破我紀錄. 不過星期六有時係差d. 因為生意好. 好多時佢地想做多兩轉. 其實你可以唔放佢走. 不過一般我都唔介意. 下次羅定no搵佢 ...
講真, 我真係可意唔比佢走or扣錢or打比佢媽咪投數(多得Jo兄教路話記得拎媽咪card片).
但係...算啦, 佢地都交足貨, 比人返去走多兩轉吧啦 :smile1:

引用:
原帖由 jtangck 於 2008-10-6 00:21 發表

c兄有無吃d補品如生蠔, 蛋, 韮菜等補充下?
咁又無喎...諗多d上黎行街會有幫助

30 1234
發新話題