發新話題

沙頭角被機倉服務員...........

沙頭角我每個星期放假都過去K骨架,貪佢夠平同唔使簽小費,"鄉射豐程"都去過幾次,但推油收費比較貴,同D油要另 外收錢,機場稅公價毛伯伯一張。碧桃推油兩 個鐘(08:00-20:00)折後要94元, 我而家多數去"褲乘"K,貪佢平88元按兩個鐘推油加一項按腳,冇老鼠捉 ,我上個月行過一間叫"柑沙" 美容中心,見睹門口有幾件唔錯懭づ鄎蚹 又見門口寫住 足浴20元75分鐘,一於走入去試鵅A點知...................................................!

引用:
原帖由 Bgor 於 2008-6-10 22:18 發表

槍兄原來是沙頭角地膽 , "褲乘"見個 look好似好舊 , 未幫趁過.
金沙是金融路口那家吧, 洗過腳, 鬆骨就走都走唔切,
洗完腳推介我們鬆骨(注:她們不是叫按摩的)事頭婆帶過我們去參觀房間,
用美容 ...
Bgor兄見笑了, 那天我抱住一試心態才進去, 點知一
坐底鱄脀ld嬸 唉......... 諗住先完腳就走,是但啦!
洗腳期間見睹有幾個樣靚身材正懭づう薴u, 有D虒,有D蚇ョA
不過就甩就甩咁,睇到老槍有火, 就問個old嬸,佢]是否洗鄔f?
old嬸話佢]祗做鬆骨,30元一闡50元兩個鐘, 心諗橫掂一陣都去"褲乘"
不好試鼣ㄕn喎, old嬸話洗完腳出去選一個就得,
我重醒20元港幣比佢,佢好開心咁走驉A我起身正準備去選美黈伬唌A
有個虒l牛仔褲茖鴩ㄧ@半個月光鴾k埋蟆搷甯O否鬆骨,
原來是old嬸通水比佢知,望見佢個樣同身材都唔錯,就妳啦,
如是者就跟鼳\上2樓,樓上格局同Bgor兄講一樣,得張按摩床
條女問我換唔換短褲,我心諗唔換點按呀,佢過隔離鰼礸u褲比我,
重要睇住我換 ,連老槍都比佢睇埋
開始按得都唔錯,佢話以前都做過K骨,傾傾下我梗手多多摸懮\對波
點知一摸佢就成個身堋薄A佢隻手重隋礂琲K老槍,呢個時候我漕靚
佢個罩,個波又唔錯喎,淺啡色珍珠提,即刻刻啜番救本,口感一流:good2:
此情此景梗係問佢收費幾多$,佢話公價兩舊, 我話乜唔係一舊咩?
機餐要兩舊咁貴,佢話唔係,兩舊係做愛,打機一舊得咧,佢問我做邊樣,
我根本冇諗住開大,又唔想掃佢興,開大就開大啦,唉............
就係呢個時候,老槍竟然"走火" 鳴............
就咁食髐@個最貴嚝鷩\,我臨走個陣叫佢除鷒l褲比我睇懮\細妹個樣(死唔蝕底)。

仲精彩過樓主個post  咁九奇怪嘅   加你15分啦

引用:
原帖由 kkbbq 於 2008-6-11 17:51 發表

機關槍走火 師兄  唔係咁都要比兩舊呀化 妹妹都無見到喎
因一早應承髐顐熆癒A自己唔漅臐A唔關人]事,大丈夫無理由講鱄羉熉え[,

所以我臨走叫佢鷒l褲比我懮\細妹囉, 哈 哈!

不過唔記得摸番兩洁A失敗、失敗!

引用:
原帖由 tt234 於 2008-6-12 00:35 發表
摸多兩野,老槍火又黎,又唔見兩舊la.
佢係唔係同你講數既時候已經攪你,所以咁快走火呢?
tt234兄台你點知架? 莫非當時你響隔離度...........................!

發新話題